Těstoviny farfalle s kuřecím masem, brokolicí a smetanovou omáčkou jsou rychlý a sytý pokrm, který si zamilujete. Restované žampiony a houbová vegeta dodají jídlu jedinečnou chuť. Ideální volba pro snadný oběd či večeři, kterou připravíte během chvilky a potěšíte celou rodinu.
Brokolici pokrájíme na růžičky a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Po uvaření scedíme.
Těstoviny farfalle uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě a po uvaření také scedíme.
Rozpálíme pánev, vložíme na ni máslo a vlijeme olivový olej. Nakrájené kousky kuřecích prsou orestujeme na pánvi dozlatova. Orestované kousky masa osolíme.
Na stejnou pánev dáme restovat nakrájené žampióny, po chvilce přilijeme smetanu a vaříme 15 minut.
Uvařené těstoviny farfalle, orestované kostky kuřecích prsou, uvařené růžičky brokolice a povařené žampiony se smetanou smícháme dohromady a dochutíme houbovou vegetou.
Líbil se vám recept Farfalle s kuřecím masem a brokolicí? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.