1/0
Kedlubnovo-mrkvový salát je chutným a vyváženým jídlem. Nejenže vás osvěží, ale také prospívá trávení a dodá vlákninu a vitamíny. Jeho příprava je navíc rychlá a snadná.
Červenou cibuli nakrájejte na plátky.
Vložte ji na 10 minut do studené vody, potom ji slijte, propláchněte, nechte okapat a osušte.
Kedlubny nakrájejte na hranolky a dejte je do větší mísy.
Kedlubnové hranolky osolte, mírně opepřete a promíchejte.
Přidejte zelené jablko nakrájené na hranolky.
Dále přidejte nasucho opražené a nasekané pekanové ořechy.
Nyní nakrájejte mrkev na hranolky.
Nakonec přidejte půl hrnku hladkolisté petrželky nasekané najemno.
Všechno dobře promíchejte.
Salát pokapejte dresinkem dle chuti.
Líbil se vám recept Kedlubnovo-mrkvový salát? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.