1/0
Kachní paštika je delikatesa, kterou si vychutnáte nejlépe s čerstvým pečivem. Její chuť je jemná a vyvážená a připravenou ji máte během pár chvil.
V hrnci rozpusťte máslo, přidejte cibuli a chvíli ji restujte, poté rozmačkaný česnek.
Přidejte játra a také je lehce orestujte, poté zalijte červeným vínem, které nechte téměř vypařit.
Hotovou směs dejte do vysoké nádoby, přidejte tymián, osolte, opepřete a vše rozmixujte tyčovým mixérem.
Do rozmixované směsi pak přisypte sušené brusinky a nasekané mandle.
Hotovou paštiku přendejte do misky, uhlaďte a nechejte ztuhnout v lednici.
Pokud chcete, aby vám paštika vydržela déle, dejte ji do uzavíratelné sklenice a přelijte rozpuštěným sádlem.
Líbil se vám recept Kachní paštika? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.