Vychutnejte si šťavnatou vepřovou kotletu s fazolovým ragú a drcenými rajčaty. Díky metodě sous vide, se kotleta připravuje při stálé a nízké teplotě. Maso je tak velmi chutné a plné šťávy.
Vepřovou kotletu opečeme v celku na pánvi na oleji ze všech stran a ochutíme solí.
Pak ji zabalíme do potravinářské fólie (nebo do vakuového pytle) a utáhneme.
Takto připravené maso dáme do vodní lázně na cca dvě hodiny při 68 °C.
Pak kotletu ještě opečeme na pánvi ze všech stran a nakrájíme na jednotlivé porce.
Na cibuli opečeme předem namočené bílé fazole a zalijeme vývarem.
Přidáme drcená rajčata a vaříme do měkka.
Pak přidáme máslo a bazalku.
Nakonec opečeme mini rajčátka, vmícháme k fazolím a podáváme.
Pokrm můžeme doplnit bazalkovým olejem - trochu bazalky rozmixujeme v olivovém oleji.
Líbil se vám recept Vepřová kotleta sous vide s fazolovým ragú a drcenými rajčaty? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.