1/0
Ovesná kaše s jablky a skořicí voní jako čerstvě upečený štrúdl a výborně zahřeje a zasytí. Nejlépe si ji vychutnáte jako výživnou snídani, která vám dokonale zpříjemní start do nového dne. Její příprava je navíc velmi snadná a zabere jen pár minut.
Do hrnce dejte vločky s vodou a nechte pár minut odstát – vločky nabobtnají, trochu změknou a vodu z větší části vstřebají.
Poté přilijte mléko, přidejte na kostičky nakrájené jablko a hrst rozinek. Lehce přislaďte medem, přisypte mletou skořici a vařte do zhoustnutí kaše.
Hotovou kaši můžete ozdobit kousky jablek, posypat skořicí, případně ještě zakápnout medem.
Vyzkoušejte také zapečenou ovesnou kaši s jahodami nebo jáhlovou kaši s ovocem.
Líbil se vám recept Ovesná kaše s jablky a skořicí? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.