Pro českou kuchyni je kapusta typická a v kombinaci s vepřovým masem naprosto vynikající. Tato kombinace je oblíbená pro svou vyváženou chuť a sytost. Podávejte s bramborem nebo chlebem. Vyzkoušejte tento recept a přineste si kousek české tradice na stůl!
Najemno nakrájíme cibuli.
Dále kapustu nakrájíme na proužky a maso na kostky.
V hrnci na másle zpěníme cibuli.
Přidáme maso a osmažíme dohněda.
Osolíme a opepříme.
Podlijeme trochou horké vody a necháme dusit.
Když je maso skoro hotové, přidáme prolisovaný česnek.
Dále přidáme nakrájenou kapustu a pod pokličkou dále dusíme, dokud kapusta i maso nezměknou.
Líbil se vám recept Dušená kapusta s vepřovým masem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.