1/0
Těstoviny s chřestem, petrželkou, se sterilovanými artyčoky a sušenými i čerstvými rajčátky vás zaručeně ohromí. Díky pečlivě zvoleným surovinám vznikne nevšední oběd nebo večeře, přičemž příprava vám zabere jen pár chvilek.
Těstoviny nasypte do vroucí osolené vody a vařte po dobu, jakou uvádí výrobce, aby byly na skus.
Hotové těstoviny sceďte a lehce promastěte olejem.
Chřest lehce vložte do vroucí vody a nechte tak minutu povařit.
Vyjměte a ihned zchlaďte v ledové vodě, poté ho nakrájejte na kousky.
Na pánvi rozehřejte olivový olej a restujte na proužky nakrájenou cibuli, přidejte nakrájená čerstvá rajčata a na větší kusy překrájená sušená rajčata.
Poté přidejte chřest a artyčoky.
Směs osolte, opepřete a vložte uvařené těstoviny.
Společně promíchejte, přidejte najemno nakrájenou petrželku a můžete servírovat.
Líbil se vám recept Těstoviny s chřestem a petrželkou? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.