1/0
Připravte si dokonale vyladěný hovězí burger s kozím sýrem, podávaný s hruškovou omáčkou. Tato skvělá kombinace chutí vás zajisté mile překvapí a příjemně pohladí vaše chuťové pohárky. Příprava je navíc snadnější, než by se na první pohled mohlo zdát.
Vychlazené hovězí maso umleté nahrubo dejte do misky, přidejte sůl, žloutky a opatrně spojte.
Z takto připraveného masa si udělejte 4 bochánky, vytvarujte hamburgery, položte na talíř a dejte vychladit do lednice.
Do rendlíku dejte máslo, rozehřejte, přidejte najemno nakrájené kompotované hrušky, cukr a na mírném ohni zkaramelizujte.
Dejte do mixéru, přidejte čerstvý koriandr bez stonku a rozmixujte, dochuťte solí a bílým pepřem.
Maso ugrilujte na rozehřáté pánvi nebo grilu z každé strany 4 minuty.
Housku na hamburger podélně rozkrojte a nasucho na rozpálené pánvi opečte.
Spodní část potřete kvalitní majonézou, na kterou položte ugrilované maso s kozím sýrem.
Nyní přidejte omáčku z kompotovaných hrušek a přiklopte druhou půlkou housky.
Rajčata, kyselé okurky a oloupanou cibuli nakrájejte na velmi tenké plátky.
Na talíř položte list ledového salátu a dozdobte nakrájenou zeleninou.
Líbil se vám recept Hovězí burger s kozím sýrem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.