1/0
Dýňové latte macchiato s medovým kořením vás nádherně zahřeje a navodí podzimní atmosféru. Podle našeho videoreceptu ho navíc zvládnete opravdu hravě, tak neváhejte a pojďte ho vyzkoušet.
Dýni Hokkaidó si rozpůlíme, vydlabeme její dužinu a nakrájíme ji na plátky a poté na kostičky.
Vložíme je do vařící vody a vaříme do změknutí.
Kostičky dýně přendáme do misky a rozmixujeme tyčovým mixérem.
V druhé misce smícháme med s trochou skořice a mletého zázvoru.
Do sklenic na kávu vždy vložíme část dýňového pyré a medové směsi.
Přidáme napěněné mléko a dolijeme čerstvě připraveným espressem.
Vršek pěny dozdobíme zbytkem medu s kořením.
Líbil se vám recept Dýňové latte macchiato s medovým kořením? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.