1/0
Bramborová omáčka s klobásou a vajíčkem skvěle zasytí a navíc její příprava zabere jen chvilku. Tento tradiční recept podle našich babiček vás příjemně překvapí.
Brambory nakrájené na kostky osolte a dejte vařit do hrnce s vodou společně s kořením.
Přidejte klobásu nakrájenou na kolečka a polovinu mléka. V druhé polovině mléka rozmíchejte mouku a vzniklou směsí zahustěte omáčku.
Za stálého míchání přiveďte k varu, přidejte smetanu a nechte na mírném stupni provařit, dokud brambory nezměknou.
Nakonec omáčku dochuťte troškou octa dle chuti, osolte, opepřete a přidejte na kousky nakrájená vařená vejce.
Líbil se vám recept Bramborová omáčka s klobásou a vejcem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.