Pojďte si s námi upéct luxusní, osvěžující a vláčný rybízový koláč, po kterém se jen zapráší. Tuto skvělou kombinaci kyselého rybízu a vanilkového krému si zajisté zamilujete.
Mouku dejte na vál, přidejte pokrájené máslo, cukr, vejce a prášek do pečiva.
Těsto rozválejte na plát a dejte na plech vymazaný tukem.
Smíchejte tvaroh se žloutky, pudinkovým práškem, olejem, mlékem, cukrem a nakonec vmíchejte ušlehané bílky.
Vzniklou náplní potřete těsto a dejte péct do trouby na 190 °C cca 35 minut.
Na vychladlý koláč nasypte rybíz a zalijte čirou želatinou dle návodu.
Nechte jeden nebo raději dva dny odležet.
Podávejte se šlehačkou.
Líbil se vám recept Rybízový koláč? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.