1/0
Tatarák z tuňáka a avokáda je dalším zajímavým předkrmem. Vyzkoušejte tento velmi jednoduchý a vynikající recept a překvapte své blízké. Tatarák podávejte ideálně s opečeným toustovým chlebem.
Nejprve na pánvi na sucho krátce orestujte sezamová semínka.
Maso z tuňáka nasekejte na malé kousky.
Šalotku oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
Směs promíchejte s dijonskou hořčicí a lžící olivového oleje. Ochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
Avokáda oloupejte a pokrájejte na menší kousky.
K avokádům přimíchejte sůl, limetkovou šťávu a sezamová semínka.
Servírujte nejprve vrstvu avokáda a na ni přidejte vrstvu tuňáka.
Tatarák můžete ozdobit polníčkem a balzamikovým octem, případně citronem a avokádem.
Líbil se vám recept Tatarák z tuňáka a avokáda? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.