1/0
Treska s citronovým máslem je rychlá a zdravá pochoutka, která se hodí do vyváženého jídelníčku. Rybu byste si měli dopřát alespoň dvakrát týdně. Tento bleskový recept si dozajista oblíbíte a budete ho dělat pořád dokola.
Tresku vyndejte z ledničky a nechejte asi 30 minut v pokojové teplotě. Z obou stran ji okořeňte směsí na ryby a osolte.
Na druhé pánvi na plotýnce zapnuté na nízký stupeň zvolna rozehřejte máslo. Přidejte dvě lžíce citronové šťávy, nejlépe z bio citronu.
Směs másla a citrónové šťávy důkladně promíchejte a nechte lehce prohřát. Dejte si pozor, aby se máslo moc nezahřálo a nepřepálilo se.
V připravené omáčce obalte orestovanou tresku a můžete podávat.
Líbil se vám recept Treska s citronovým máslem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.