Zavařování

Kvašená zelenina nakopne imunitu i trávení. Na přípravu vám doma postačí sklenice
Schovejte si chuť hub na zimu: Zavařené lišky v lahodném sladkokyselém nálevu
Jídlo, které nestihnete sníst jednoduše zavařte! Jde to s masem, omáčkou i polévkou
Podzimní dobrota jako z restaurace – nakládaný hermelín 3x jinak
Zavařené vepřové maso: Perfektní zásoby do spíže pro každou příležitost
Naučte se nakládat červenou řepu, na kterou budou chtít všichni recept
Aby byly okurky křupavé: Vyzkoušejte náš osvědčený recept na luxusní nálev
Zavařené brambory jsou skutečným hitem a vyplatí se je mít doma v zásobě
Staré zavařovačky zbavíte etiket, lepidla i nepříjemného zápachu snadno. Všechno potřebné máte doma
Kupovat jídlo v konzervě, nebo ne? Většina lidí má o nich mylnou představu
Jak se zavařovalo před 100 lety? Zavařovací sklenice si prošla velkou změnou
Nakládáme okurky: Čím je ochutit a jak je vylepšit k dokonalosti
Co udělat s velkou úrodou okurek? Tipy, jak je zpracovat od polévky a limonády až po zavařování
Návod na zavařování v myčce, troubě i mikrovlnce: Je to jednodušší, než myslíte
Milujete šťavnatý zelený hrášek? Poradíme, jak ho využít opravdu naplno a co by měl každý kuchař vědět
6 chyb, které se vsadíme, že děláte při zavařování i vy. Toto jsou důvody proč vám zavařenina nevydrží!
Poláci doporučují okurkovou polévku jako zaručený lék na kocovinu. Známe originální recept
Zavařujte marmelády s citrusovým pektinem! Vaří se 3 minuty, je 100% přírodní a perfektně konzervuje
Vyléváte nálev z mozzarelly a okurek? Chyba! Použijte je při vaření, dodají vašim jídlům jedinečný šmrnc
Pampeliškový sirup: Zdravá a levná alternativa k běžným sirupům. Jednoduchý recept a tip na osvěžující limonádu