Vepřové maso

Vyhlášený segedínský guláš? Udělejte si ho podle Zdeňka Pohlreicha a už ho nebudete vařit jinak
Polévka Moravský bigos
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Snadný Cena: 186 Kč

Polévka Moravský bigos

Polévka s názvem Moravský bigos je pokrm, jehož hlavní surovinou je zelí a maso. Na přípravu je vcelku nenáročný, zvládnou si jej tedy připravit i začátečníci. Obvykle se servíruje v chlebu a podobně jako guláš je lepší až ohřívaný další dny.

Polévka Moravský bigos
Maso a zdraví: Jak často a jaké maso zařadit do jídelníčku?
Recept na pomalu pečený bůček, měkký jako polštářek, s dokonalou křupavou kůrčičkou
Salmonela, listerie a antibiotika v mase: Pozor na nebezpečné výrobky v obchodech
Co dělat, když je maso tvrdé? Triky, jak ho nechat změknout
Šťavnaté trhané maso, které si připravíte 7x jinak
Na co slouží podložka v baleném mase ze supermarketu? Má nezastupitelnou funkci
Jak připravit dokonalý guláš? Většinou lidem zhořkne, protože dělají tu samou chybu
Má se syrové maso před vařením omývat vodou?
Zavařené vepřové maso: Perfektní zásoby do spíže pro každou příležitost
Tajemství tělesného pachu: Jak 7 různých potravin ovlivňuje to, jak vás ostatní cítí
Sušené maso není jen pro sportovce. Svačinu plnou bílkovin usušíte i doma a oceníte na výletě i v práci
Vynikající jídlo z pečicího papíru: Nejlepší recept na šťavnatý starostův měšec
Šašliky: Dobrota z masa, kterou si zamiluje každý masožravec. Hoďte je na gril a oblíznete všech deset
Klasika našich babiček: Pro dokonalé vepřové ledvinky na cibulce je důležitá pečlivá příprava
Vepřová panenka v kostce: Jak ji nejlépe využít v kuchyni a na co si dát pozor?
Fantastický špíz ze 3 druhů masa: Připravte si živáňskou pečeni podle Kluků v akci
Jak správně naložit maso na gril? Musíte ho úplně ponořit a marinovat nejlépe i zevnitř
Víte, že tučné maso byste měli jíst maximálně dvakrát do týdne? A pozor také na grilování!
Báječná žebírka, která se rozplývají na jazyku: Udělejte si legendární Memphis žebírka podle známého šéfkuchaře