Vaření ze zbytků

Loupat zeleninu do vývaru? A jak to vlastně je s krájením?
Vaření ze zbytků: Zapečená hnízda z bramborové kaše s vejcem a slaninou
Potřebujete rychle připravit večeři, která nezatíží vaši peněženku? Zkuste smaženou rýži s vejcem
Zbytky sýru v ledničce a nevíte, co s ním? Vytvořte z něj levné dobroty k večeři i televizi
3 top recepty pro milovníky brambor: Odoláte řízečkům nebo bramborovému salátu?
Škoda každé slupky aneb 20 tipů, jak je využít. Třeba jako nové levné jídlo i kosmetický zázrak
Zbyla vám rýže? Rýžová kaše není vaší jedinou možností, známe lepší recepty
Odteď už slupky z cibule nevyhodíte. 9 tipů, jak je využít pro zahradu, krásnou pleť i lesklé vlasy
Víte, jak na dokonalou bramborovou kaši? Známe 3 tipy, které ji posunou na jinou úroveň
Co s otevřeným balíčkem tortill? Připravte z nich rychlé domácí nachos nebo netradiční sushi
Jak dlouho vydrží v lednici bílky a co s nimi, když jich máme moc?
Jak správně skladovat a následně zužitkovat zbylé žloutky?
15 chytrých způsobů, jak znovu využít zbytky z kuchyně
Co s kaprem po Vánocích? Zkuste uzenou rybu
Jak zužitkovat v kuchyni staré pečivo? Recepty, které chutnají
Jak zužitkovat zbytky cukroví, když nemáte v mrazáku místo?
Zbývá vám pečivo? Nevyhazujte ho, dá se ještě využít
Jídla ze zbytků: Vyzkoušejte zeleninový krém nebo sedláckou bídu
Zužitkujte chřest beze zbytku: Slupky, úlomky a odřezky poslouží na vývar nebo koření
Nať a zeleninové listy nevyhazujte! Připravíte z nich zdravé lahůdky, které překvapí svou chutí