Špekáčky

Klasické vs. moderní přenosné ohniště. Kolik stojí a k čemu dalšímu ho využijete?
Domácí utopenci s cibulí a feferonkami
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Snadný Cena: 80 Kč

Domácí utopenci s cibulí a feferonkami

Domácí utopenci s cibulí a feferonkami patří mezi české lahůdky, bez kterých si mnozí nedokážou představit žádné pravé posezení u vychlazeného piva. Využijte toho, že si můžete tuto lahůdku připravit vlastnoručně doma, a dejte si skutečně záležet na kvalitě ingrediencí.

Domácí utopenci s cibulí a feferonkami
Naučte se opékat špekáčky jako profesionál. Správné naříznutí je zásadní
Česká hospodská klasika: Připravte si špekáčky na pivu, pochoutku s jedinečnou chutí
Není buřt jako špekáček. Zákon určuje, co musí špekáček obsahovat, kvalitu ale neohlídá
Opečte si dokonalý špekáček. Nejen kvalita ohně ale i řez je zásadní. Je lepší ježek, nebo chobotnice?
Opečený špekáček, utopenec či buřtguláš. Česká národní uzenina je s námi už více než 130 let
Čarodějnice jsou tady. Nakupte na grilovačku levněji. Víme, kde jsou nyní nejvýhodnější ceny