Příprava pokrmu

Jak dlouho vydrží polévka? Na pokojové teplotě ji nenechávejte déle jak 2 hodiny a neskladujte ji v hrnci
Kterou zeleninu a ovoce byste neměli loupat a proč? Připravujete se o cenné vitamíny a minerály
Neudělejte si v restauraci trapas! Víte, co znamená sous-vide, filírování nebo demi-glace?
Vykostěte a naporcujte kuře jako profík! Podrobný návod, jak to udělat rychle a bez plýtvání
Znáte kosmatice neboli řízky pro chudé? Smažené květy černého bezu si připravíte pouze v květnu!
Proč nedávat horké jídlo do lednice? Tohle jsou důvody, které vás odradí jednou provždy
Myjete drůbeží maso? Podle studie je to nebezpečná chyba
Jak maso na domácí tatarák bezpečně zpracovat a čím ho správně dochutit?
Víte, jak připravit hovězí oháňku? Zkuste jeden z našich tipů
Bojíte se červených brambor? Zbytečně, jsou všestranné a mají řadu výhod
Jak připravit to nejlepší lečo a co k němu podávat jako přílohu?