Otrava

Co nikdy neohřívat v mikrovlnce? Některá jídla mohou explodovat nebo začít hořet
Život ohrožující botulismus: Kde všude najdeme klobásový jed?
Sociálními sítěmi se šíří panika z ohřívání rýže. Hrozí prý i smrt. Je to opravdu tak nebezpečné?
Uvařenou rýži můžete mít v lednici až čtyři dny, je však třeba ji propláchnout studenou vodou
Největší mýty o houbách, kterým lidé stále věří. Na kterých je zrnko pravdy?
Pecky z meruněk jsou velké téma už mnoho let. 3 jádra stačí k otravě dospělého člověka
Další nebezpečné bonbóny s obsahem muscimolu otrávily školačku
Rebarbora je zdravá a chutná famózně jako crumble nebo džem. V některých případech se však můžete otrávit
Od středy platí zákaz prodeje tří kanabinoidů. Obchodníci se přizpůsobili a nabízí je nově jako HHC-PO, HHC-P či THCP-O
Víte jistě, že tuňáka v konzervě skladujete správně? Otrava hrozí každému
Jak poznat otravu jídlem a co dělat, když se to stane?
Vánoční hvězda, jmelí a další rostliny, které jsou jedovaté pro domácí mazlíčky
10 let od metanolové aféry se v obchodech opět objevují neoznačené lihoviny