Marináda

Úplně nejlepší svatomartinská husa se upeče sama. Přes noc a bez dozoru
S pivem se vaří líp: Řízek v pivním těstíčku bude křupavější, buchta kypřejší a naložené maso jemnější
Nejlepší sýry na gril: Halloumi nemusíte marinovat a hermelín si naložte do svého oblíbeného koření
Nejlepší marinády na grilování: Tipy a triky, jak připravit dokonale šťavnaté maso
Jak na dokonalou marinádu: Objevte tajemství šťavnatých steaků a grilovaných dobrot
Švestková sezóna je tu! Recepty na sladké i slané dobroty z trnek
Co se stane, když smícháte kečup s colou? Na hotdogy prý neexistuje nic lepšího
Zahoďte grilovací tácky i podpalovače! Čeho se při grilování vyvarovat
Grilujte jako profíci: Neodolatelné marinády, které udělají z každého kusu masa šťavnatý hit
Víte, proč se drží Meatless Monday aneb Bezmasé pondělí a co to vlastně je?
Jak připravit správně marinádu? Vyvarujte se těch nejčastějších chyb při nakládání masa
Grilujete skutečně správně? Nejčastější chyby, před kterými mistři grilu varují. Neděláte je také?
Staňte se mistrem grilovaček díky dokonalému marinování, jehož základem je kvalitní sójová omáčka
4 šťavnaté marinády, které se letos stanou stálicemi vašeho grilování
3 rychlé recepty s kuřecím masem na asijský způsob
Vyzkoušejte tyto 4 medové marinády na maso
Nejčastější chyby, které děláme při grilování. Proč se maso nesmí solit