Jak zpracovat

Slupky od jablek nevyhazujte! Kromě jablečného octa najdou i lepší uplatnění
Bedla vysoká jinak a lépe. Neodolatelné recepty z pokladu českých lesů
Dokonalý dýňový džem, který budete chtít snídat každé ráno
Domácí pečený čaj: Jednoduchý recept, který provoní domov, zahřeje a chutná báječně
Sbírejte václavky! Jsou jedovaté, přesto je můžete sníst. Tedy když je umíte připravit
Jak zpracovat jablka v kuchyni? Tyto 4 recepty jsou klasikou, která nesmí v žádné kuchyni chybět
Co s rajčaty, která nestačila dozrát? Známe 3 způsoby, jak je nechat zčervenat i doma
Poznáte, kdy sklidit dýni? Při správném postupu a skladování vám vydrží až do jara
Hrušky léčí! Sbírat je můžete ještě zelené a dopřát si je často mohou i lidé s různými alergiemi
Kotrč kadeřavý: Houba, která připomíná květák, se vykupuje za tisíce a prospívá našemu zdraví
Chutný a zdravý cuketový nákyp inspirovaný Itálií
Aby byly okurky křupavé: Vyzkoušejte náš osvědčený recept na luxusní nálev
Největší mýty o houbách, kterým lidé stále věří. Na kterých je zrnko pravdy?
Chcete vypadat mladší? Ostružiny jezte po hrstech a zpracujte i jejich listy
V obchodech se prodává předražený nezralý angrešt! Vypěstujte ho radši bez práce doma a udělejte z něj dokonalý džem
Natrhejte si rybíz a doplňte 1 zásadní vitamín. Nejlíp se hodí na domácí marmeládu, sirup i čaj
Pýchavka obrovská je gigantem mezi českými houbami. Pokud ji najdete, čeká vás gurmánský zážitek
Melounová sezóna je tu! 7 tipů, jak ho stylově nakrájet a řešení pro odpůrce semínek
Milujete šťavnatý zelený hrášek? Poradíme, jak ho využít opravdu naplno a co by měl každý kuchař vědět
Božská jahodová marmeláda 3x jinak: Dokonalá klasika, méně sladká i s osvěžujícím twistem