Hovězí maso

Co uvařit o víkendu? 25 tipů na vynikající oběd
Sekaná z hovězího masa
Čas přípravy: 1 hod 15 min Obtížnost: Střední Cena: 104 Kč

Sekaná z hovězího masa

Tradiční sekaná je jedno z jídel, které miluje snad každý. Je totiž skvělá teplá s bramborem, ale i studená na chlebu. Dá se připravit z mletého hovězího či vepřového masa nebo i mixu. V tomto receptu si upečeme sekanou na jarní způsob – se spoustou bylinek a s vejcem uprostřed.

Sekaná z hovězího masa
V hlavní roli kližka! Recept na pravý hospodský guláš, kterého si půjdete přidat
Obrácené řízky: Šťavnatá pochoutka s pikantní omáčkou
Maso a zdraví: Jak často a jaké maso zařadit do jídelníčku?
Šťavnatý španělský ptáček jako od maminky: Skvělá česká klasika, kterou miloval i císař
Co dělat, když je maso tvrdé? Triky, jak ho nechat změknout
Šťavnaté trhané maso, které si připravíte 7x jinak
Na co slouží podložka v baleném mase ze supermarketu? Má nezastupitelnou funkci
Ikonická svíčková na smetaně: Recept, díky kterému ji zvládne i začátečník na jedničku
Jak připravit dokonalý guláš? Většinou lidem zhořkne, protože dělají tu samou chybu
Má se syrové maso před vařením omývat vodou?
Šťavnatá a křehká jako nikdy předtím: Roštěná sous vide se šťouchanými bramborami a pepřovou omáčkou
Tajemství tělesného pachu: Jak 7 různých potravin ovlivňuje to, jak vás ostatní cítí
Dánsko zavádí daň, která tu ještě nebyla: Zpoplatní hospodářská zvířata
Sušené maso není jen pro sportovce. Svačinu plnou bílkovin usušíte i doma a oceníte na výletě i v práci
Jak na hovězí steak s nevšední chutí? Udělejte k němu chimichurri, aromatický dip z koriandru a oregana
Gastronomický výlet do Chorvatska: Uvařte si doma vynikající dalmatskou pašticadu
Luxusní americký sendvič v chlebu: S přípravou hovězího Reuben sendviče musíte začít týden dopředu
Konec párkům, hitem je svíčková, koprovka nebo španělský ptáček v rohlíku
Fantastický špíz ze 3 druhů masa: Připravte si živáňskou pečeni podle Kluků v akci