Chléb

Tradiční rychlé jídlo z dob socialismu: Chleba ve vajíčku se vrací do módy
Tatarák z cukety
Čas přípravy: 20 min Obtížnost: Snadný Cena: 4 Kč

Tatarák z cukety

Tatarák z cukety je další z mnoha receptů, jak využít tuto letní zeleninu ze zahrady. Garantujeme vám, že si pochutnají i milovníci masa, protože tato teplá směs na křupavé česnekové topince se doslova bude rozplývat na jazyku.

Tatarák z cukety
Bramboračka v chlebovém bochánku: Vydatná polévka pro chladné dny, která zasytí a zahřeje
Domácí je nejlepší! Recept na termix, loupáčky, rohlíky i kmínový chleba, který se rozplyne na jazyku
Smažené rolky z toustového chleba s Nutellou obalené ve skořicové krustičce
Tajemství dokonalého avokádového toastu: Téhle chybě se vyvarujte
Bílé a cereální je to samé aneb Vyznáte se v druzích pečiva a znáte jejich benefity?
Kam míří Češi po návratu z dovolené? Průzkum odhalil překvapivé výsledky
Vláčný a nadýchaný: Upečte si domácí toastový chleba. Je lepší než ze supermarketu!
Už rostou! Užijte si hříbky i jiné houby na úžasně vysmažených topinkách. Stačí vám 10 minut
Luxusní americký sendvič v chlebu: S přípravou hovězího Reuben sendviče musíte začít týden dopředu
Jak nejlíp zahustit guláš? Trik s chlebem zná každý. Jde to ale i bez jakékoli suroviny navíc
Jak skladovat pečivo, aby vydrželo křupavé? Igelitové sáčky vyhoďte do plastu, jsou mnohem lepší způsoby
Staré pečivo nepatří do koše ani zvířatům. Zužitkujte ho s mletým masem nebo jako kořeněné chipsy
Chleba je oproti roku 2014 dvakrát dražší. Češi jeho spotřebu i proto postupně redukují a nahrazují jej alternativami
Příčí se vám vyhazovat jídlo? Ze starého chleba a šťavnatých rajčat si připravte lehoučký italský salát panzanella
Umělecké dílo na plechu: Rozkvetlá italská focaccia je pastva pro oči i chuťové pohárky
Toužíte po poctivém domácím pečivu? Začněte s přípravou žitného kvásku
Zamrazujete vaše oblíbené pečivo? Těmto chybám se raději vyhněte
Znáte dánské chlebíčky? Vyzkoušejte je připravit na 9 způsobů
Jak správně skladovat chleba, aby dlouho vydržel?