Biopotraviny

„Označení bio je pro mě přežitkem,“ říká držitel kuchařského Oscara Martin Škoda
„Potraviny by neměly být jen prázdnými plnidly, které zasytí žaludek“ zastává Jan Tuna
Dětské přesnídávky jsou středem diskuzí: Na co si dát pozor při jejich výběru?
Září je už po dvacáté měsícem biopotravin. Jejich spotřeba v ČR neustále roste, přibývá i eko zemědělců
Jak koupit opravdu kvalitní kuřecí maso? Dobré od špatného poznáte na první pohled
Zelená žabka, skákající králík i varovná želva: Co znamenají loga na potravinách a kosmetice?
Prozkoumejte nejnovější trendy v oblasti zdravého stravování. Na co byste se měli letos zaměřit?
Testy odhalily klamání spotřebitelů u quinoy. Výrobci uváděli vyšší obsah vlákniny i bílkovin
Klimaticky neutrální nebo eco friendly: Pojmy, které matou české spotřebitele
Proč jsou probiotika důležitá a kde je najdeme?
Značení potravin v obchodech: Co znamená BIO, Regionální potravina nebo ZTS?
Růstových hormonů v mase se bát nemusíte. Kontrole kupodivu nevyhověla BIO vejce
Věčné téma BIO potravin: Zdravého ani hubeného člověka z vás neudělají, tak proč je vlastně kupovat?