Vyhrajte školní výbavu zdarma! Zapojte se do naší soutěže o 3 velké balíčky

Soutěž o 3 balíčky školních potřeb – koláž s fotkou školních potřeb Kupi.cz

Čas návratu do školních lavic se blíží a s ním i nutnost pořídit novou školní výbavu. Letos však rodiče školáků pocítí na svých peněženkách mírné zdražení školních potřeb. Přesto není třeba panikařit, protože nákupy lze efektivně plánovat a ušetřit díky slevovým akcím, jak vyplývá z dat největšího nákupního rádce.

Přečtěte si také

Vůně luxusního bydlení: Svíčky zavřete do šuplíku, voňavé a zdravé ovzduší doma vytvoříte jinak

Podle nedávných průzkumů stoupnou výdaje na školní výbavu v průměru o 5–10 %. Zatímco rodiče prvňáků mohou očekávat, že investice do nových školních potřeb dosáhnou až 5 000 korun, pro starší děti jsou tyto náklady přibližně poloviční. Ušetřit lze především díky využití akčních nabídek, které vrcholí na přelomu srpna a září.

Čekání na slevy se vyplatí

Plánování nákupů školních pomůcek se rozhodně vyplatí. Data z Kupi.cz ukazují, že už koncem července se v obchodech objevují školní potřeby a počet slev se začne zvyšovat během srpna. Největší slevové akce se tradičně objevují těsně před začátkem školního roku. Pokud chcete opravdu ušetřit, vyplatí se počkat s nákupem na konec prázdnin. „Z našich dat lze pozorovat, že se školní potřeby v obchodech objevují už na přelomu července a srpna, počet akcí pak narůstá během srpna,“ uvedla datová analytička Monika Kopčilová z nákupního rádce Kupi.

Kolik stojí školní výbava?

Například školní aktovky koupíte v akci od 899 Kč, zatímco školní batohy pořídíte již od 699 Kč. „Školní penály v akci koupíme od 89,90 Kč, nejčastěji se jejich ceny v letákových akcích pohybují mezi 160–250 Kč. Dětské přezůvky v akci seženeme od 159 Kč, pytlík na přezůvky je k dostání od 40 korun,“ sumarizuje data z aktuálních akčních letáků Kopčilová.

Kromě toho, že můžete sledovat ceny školních potřeb na Kupi.cz, se nezapomeňte zapojit také do naší soutěže o 3 balíčky v hodnotě 1 000 korun plné školních pomůcek. Každý balíček obsahuje základní potřeby, které školáci ocení.

Jak se zapojit do soutěže?

Je to jednoduché! Stačí zodpovědět soutěžní otázku na facebookovém profilu Kupi.cz. Tři šťastlivci se mohou těšit na hodnotné balíčky, které jim ulehčí začátek školního roku.

  • Soutěž probíhá do neděle 25. 8. 2024, 23:59 hod.
  • Tři výherce, kterým pošleme balíčky školních potřeb, vyhlásíme na Facebooku 26. 8. 2024.

Naplánujte své nákupy a využijte slevy, které vám ulehčí peněženku. Mrkněte třeba do speciálních letáků se školními potřebami

S Kupi budete mít vždy přehled o nejvýhodnějších nabídkách. Ušetříte tak nejen peníze, ale i čas, a připravíte své děti na nový školní rok bez stresu.