Na co se sbírají body v obchodech? Získejte vymakanou elektroniku za pakatel

Mladá žena v supermarketu se usmívá a v rukou drží telefon. Dragana Gordic / Shutterstock.com

V obchodech se to jen hemží zajímavými akcemi na elektroniku, knihy a třeba i kuchyňské doplňky, které lze získat za zlomek ceny. Jediné, co musíte udělat, je sbírat v obchodech věrnostní body. Co všechno si můžete pořídit s výraznou slevou?

Přečtěte si také

Domácí gumoví medvídci z Aperolu se stanou hitem každé pořádné party

Albert: Elektronika a knihy

V Albertu si už za 8 nasbíraných bodů pořídíte elektroniku značky Niceboy se slevou až 58 %. V nabídce jsou sluchátka, chytré hodinky, powerbanka i reproduktory.

Kromě elektroniky Albert nabízí i krásné dětské knihy se slevou až 77 %. V nabídce se skrývá Povídání o pejskovi a kočičce, Příhody maxipsa Fíka, Káťa a Škubánek a nechybí ani Děti z Bullerbynu, Malý princ a další. Cena s 8 body je 89,90 Kč. Akce platí ve všech prodejnách Albert od 24. 7. do 10. 9. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Kaufland: Dózy, misky a kuchyňské doplňky

Kaufland aktuálně nabízí praktické dózy a další kuchyňské doplňky značky Tupperware, které mají vynikat svou kvalitou. V nabídce čekají uzavíratelné plastové misky a dózy, sada krabiček do mrazáku, sada forem na led, lahev na vodu a máslenka. K získání slevy až 55 % na vybrané zboží potřebujete nasbírat 5 bodů.

Za každých 200 Kč nákupu dostanete u pokladny v Kauflandu 1 bod. Za každých nasbíraných 5 bodů, nalepených ve věrnostní kartě, si můžete zakoupit jeden zlevněný produkt. Akce probíhá od 17. 7. do 10. 9. 2024.

Regál s barevnými dózami v Kauflandu Kupi

Billa: Nože a kuchyňská výbava

Kvalitní nože značky BergHOFF nyní koupíte v Bille se slevou až 86 %. V nabídce se blyští nože na chléb, nůž na loupání, univerzální nůž, ale také ocílka nebo dřevěný blok na nože. Pro získání slevy na jeden produkt potřebujete nasbírat 8 nebo 15 nálepek. Pokud nasbíráte 15 nálepek, sleva bude vyšší. Bod získáte za každých utracených 250 Kč. Akce platí od 19. 6. do 20. 8. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Penny: Nože a krabičky

Nože a krabičky značky Vivess pořídíte v rámci věrnostní akce se slevou až 63 %. Dózy jsou ideální na obědy nebo pro udržování čerstvosti potravin, navíc je lze dát i do mrazáku. S 10 věrnostními body dózy koupíte už od 69,90 Kč, nejlevnější nůž vás pak vyjde už na 89,90 Kč. Jeden bod dostanete za každých 200 Kč nákupu, ale pospěšte si, akce je platná od 27. 6. pouze do 21. 8. 2024.

Reklamní upoutávka PENNY na věrnostní akci pro získání slevy na nože a kuchyňské dózy PENNY

Globus: Kuchyňské nádobí a doplňky

Ani Globus nezůstává pozadu a přináší kvalitní kuchyňské doplňky značek SIMAX a ZWILLING. Pro získání slevy až 80 % vám bude stačit nasbírat 8 bodů a vybírat můžete z forem na koláč, konvice na čaj a kávu, několika druhů skleněných pekáčů i karaf na vodu, ale také několika druhů profesionálních nožů. Akce běží od 17. 7. do 24. 9. 2024 s tím, že body lze i po skončení akce uplatnit až do 1. 10. 2024.

Lidl: Soutěž o jazykové kurzy, notebook nebo vouchery

Lidl nabízí v rámci akce Zpátky do školy soutěž o hodnotné ceny, jako je notebook, kniha s Albi tužkou nebo jazykové kurzy v zahraničí. Stačí si v aplikaci Lidl Plus zakliknout, že chcete soutěžit, a pak už jen sbírat razítka. Za každých utracených 600 Kč získáte jedno razítko a za každá 4 razítka můžete odeslat jeden soutěžní pokus. Akce trvá od 5. 8. do 1. 9. 2024.

Zdroje: Kupi, stránky zmíněných obchodních řetězců