Cenové pecky tohoto týdne: Máslo za 34,90 Kč, olej za polovic a vepřová pečeně za 109,90 Kč

Nákupní vozík s taškami v supermarketu Stokkete / Shutterstock.com

Kupi letáková hlídka znovu v akci. Opět jsme za vás prošli letáky a přinášíme přehled těch nejzajímavějších akcí tohoto týdne. Co byste neměli promeškat? Parádní slevu na máslo, řepkový nebo slunečnicový olej za polovic a skvělé akce na vepřové maso. Pojďte se s námi podívat na nejzajímavější akce tohoto týdne!

Přečtěte si také

Jak snížit spotřebu klimatizace? Odborník radí pár základních pravidel, která musíte dodržet

Meruňky se 40% slevou a meloun za hubičku

Máte rádi meruňky? Tento týden je najdete za super cenu v Kauflandu, kde za 1 kg meruněk zaplatíte 49,90 Kč. Za výhodnou cenu je nabízí i hypermarkety Albert, tady vás 1 kg meruněk vyjde na 54,90 Kč.

A zase tu máme ten meloun! Byl by hřích nezmínit, že v Bille ho koupíte s více než 60% slevou! Kilogram melounu vás tak bude stát bezkonkurenčních 9,90 Kč.

Musíme zmínit i parádní akci na další letní ovoce, broskve. Když vyrazíte do Tesca s Tesco Clubcard, kilogram broskví koupíte s více než 50% slevou za 29,90 Kč. Případně si pro broskve skočte ještě do supermarketů Albert, kde za 1 kg zaplatíte 34,90 Kč.

Akce na meruňky v Albertu Albert

Rané brambory a ledový salát se 40% slevou 

Na polích už se sklízí rané brambory a tento týden je nabízí v super akcích i české hypermarkety. Nejvýhodněji koupíte rané brambory v hypermarketech Albert, kde za 1 kg brambor zaplatíte parádní cenu 18,90 Kč. Za super cenu je koupíte také v Tescu nebo v Bille – tady vás kilogram raných brambor vyjde na 19,90 Kč.

Léto je také ideální na přípravu nejrůznějších zeleninových salátů. Zajděte si třeba pro ledový salát. S 50% slevou ho koupíte v Globusu – za jeden salát zaplatíte 19,90 Kč. Výhodně ho nabízí i Tesco. Pokud vlastníte Tesco Clubcard, jeden ledový salát vás vyjde na 21,90 Kč.

Akce na brambory v Albertu Albert

Máslo s 30% slevou a parádní slevy margaríny

Pro máslo zajděte tento týden do hypermarketů Albert. S aplikací Můj Albert koupíte máslo za skvělou cenu 34,90 Kč. Můžete koupit maximálně 12 kusů.

Máte radši margaríny? Tak to nezmeškejte akci na Floru v Lidlu. Kilové balení Flory tady koupíte za famózní cenu 79,90 Kč. Jestli máte raději menší, 400g balení, v Bille ho koupíte za 37,90 Kč, případně v Kauflandu s Kaufland Card za 39,90 Kč.

V super akci je také margarín s máslovou příchutí Perla. V hypermarketech Albert koupíte 450g balení za 26,90 Kč, stačí mít mobilní aplikaci. Výhodně Perlu seženete i v Globusu, kde vás vyjde na 28,90 Kč. 

Akce na máslo v Albertu Albert

Řepkový a slunečnicový olej s 50% slevou

Doplňte si taky zásoby oleje! Jestli máte raději slunečnicový, nejvýhodněji ho koupíte v Lidlu. Tady za slunečnicový olej značky Sunarelo zaplatíte 28,90 Kč. Případně si pro něj zajděte do Billy, kde koupíte olej značky Solmio za 29,90 Kč.

Řepkový olej nabízí za nejlepší cenu hypermarket Albert. S aplikací tady koupíte olej značky Gustona za bezkonkurenční cenu 19,90 Kč.

Kuřecí sendvič s rajčaty a rukolou
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný

Kuřecí sendvič s rajčaty a rukolou

Nevíte, jakou rychlovku připravit k večeři? Kuřecí sendvič se zeleninou budete mít hotový během pár minut. Místo rajčat a rukoly můžete použít jakoukoli zeleninu, kterou máte zrovna po ruce.

Kuřecí sendvič s rajčaty a rukolou
Kuřecí prsa se žampiony
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný

Kuřecí prsa se žampiony

Kuřecí prsa se žampiony jsou vhodným receptem, kdy nemáte moc času, ale chcete si i tak dopřát vydatné a chutné jídlo. Příprava je naprosto jednoduchá a zvládne ji každý. Vyzkoušejte toto lahodné spojení chutí kuřete, žampionů a krémové smetanové omáčky.

Kuřecí prsa se žampiony

40% sleva na kuře a vepřová pečeně za polovic

Kuře se vždycky vyplatí mít v mrazáku. Za nejlepší cenu koupíte celé kuře v hypermarketech Albert. Tady vás 1 kg kuřete vyjde na 49,90 Kč. Pokud máte raději jen kuřecí prsní řízky, nejvýhodněji je koupíte v Lidlu, kde za 1 kg zaplatíte 99,90 Kč. Stačí mít aplikaci Lidl Plus. 

Jestli máte raději vepřové, nezmeškejte parádní akci na vepřovou pečeni v Kauflandu. Koupíte ji tady s 50% slevou za bombastickou cenu 109,90 Kč. Do zásoby nakupte i vepřovou krkovici bez kosti. V Lidlu koupíte 1 kg za parádních 104,90 Kč.

Akce na kuře v Albertu Albert

To nejlepší z hromadných slev

K létu patří zmrzlina! Jestli jste fanoušky zmrzlin Algida, zajděte do Billy, kde vybrané zmrzliny od této značky koupíte s 25% slevou! A když jsme u té zmrzliny, nezmeškejte akci na zmrzliny Häagen-Dazs. Je v akci v Bille nebo v Lidlu, kde ji shodně koupíte za 109,90 Kč.

Lidl si tento týden připravil 30% slevu na všechny salámy vcelku. A jestli patří mezi vaše oblíbené drinky Secco Bianco, v Lidlu ho koupíte v zajímavé akci 4+2 zdarma.

Prázdniny už jsou také v plném proudu a tak nezmeškejte zajímavou akci v Albertu, který tento týden nabízí slevu 30 % na vybrané párty produkty. V Kauflandu pak s Kaufland Card získáte 20% slevu na produkty značky Let´s BBQ.

A nesmíme zapomenout na Globus! V hromadných akcích si tady můžete například nakoupit dámské a pánské spodní prádlo nebo pyžama

  • Pozn: Ceny jsou uváděny na základě pražských letáků z dat nákupního rádce Kupi. Ceny se mohou lišit podle vaší lokality.

Zdroj: Kupi