CZC zatím zůstává. Allegro souběžně vyvíjí CZC shop na své sdílené platformě

Prodejna CZC Ioannis7 / Shutterstock.com

V posledním týdnu se vyrojila řada spekulací o konci CZC, předního českého prodejce elektroniky. Těmto spekulacím nahrály reklamní bannery na webu CZC, které informují o novém CZC shopu na Allegru. CZC je totiž partnerským e-shopem Allegra a své zboží nabízí i na této platformě. Nový e-shop na sdílené platformě Allegro umožní nakupovat produkty z CZC se zajímavými benefity. Zákazníci ale budou mít možnost nakupovat elektroniku i přímo na e-shopu CZC, který bude fungovat dál.

Přečtěte si také

Košík.cz přináší revoluci v kancelářském stravování: Hotovka místo meníčka s cashbackem až 8 %

E-shop CZC zůstává

Minulý týden se objevily diskuze, že CZC, internetový obchod s počítači a elektronikou, má skončit. Proč? Když navštívíte internetový obchod CZC, uvidíte na hlavní stránce hned několik reklam na Allegro s nabídkou sortimentu z CZC. To vyvolalo spekulace, že CZC, jak ho známe, brzy skončí. Celá situace má však jednoduché vysvětlení. CZC totiž souběžně vyvíjí nový CZC shop na sdílené platformě Allegro. Zákazníci tak budou moci nakupovat dostupné produkty z CZC také na Allegru.

CZC patří mezi partnerské e-shopy Allegra a s rozšiřováním nabídky na platformě Allegro stoupá i množství zboží, které na ní mohou nabízet partnerské e-shopy. Díky novému CZC shopu na Allegru získají zákazníci možnost nakupovat sortiment CZC s benefity společnosti Allegro. Nový CZC shop na Allegru zatím běží v testovacím režimu a v následujících týdnech na něm budou přibývat další vylepšení a funkce.

Jaké benefity přinesou nákupy na novém CZC shopu na Allegru?

Nakupováním na novém CZC shopu na Allegru budou mít zákazníci možnost využívat výhodné cenové nabídky, získají přístup ke speciálním akcím a časově omezeným nabídkám. Pokud navíc máte členství v programu Allegro Smart!, budete moct využívat další výhody jako dopravu zdarma a možnost vrácení zboží zdarma.

V souvislosti s expanzí online platformy Allegro představuje toto řešení pro CZC jedinečnou možnost, jak snadněji získat nové zahraniční zákazníky. „Díky tomu, že náš sortiment nabízíme prostřednictvím allegro.cz, dokážeme oslovit mnohem větší skupinu zákazníků než dosud, mimo jiné i ty, kteří na našem e-shopu na doméně CZC.cz nikdy nenakupovali. To potvrzuje i počet nových zákazníků, které jsme od začátku spolupráce zaregistrovali. Nehledě na to, že na CZC shopu na Allegro mohou zákazníci využít díky programu Allegro Smart! další výhody,“ říká Matthias Frechen, obchodní ředitel společnosti Allegro.

Zákazníci tak budou moci i nadále nakupovat přímo na webu CZC.cz nebo stávajícím CZC shopu na doméně Allegro, a to se všemi výhodami, na které jsou zvyklí, jako například dodání zboží do druhého dne.

Zdroj: TZ CZC, Kupi