Přehled nejlepších slev tohoto týdne: Meloun za 9,90 Kč, rajčata za polovic a vepřová kýta za hubičku

Nákupní vozík před regálem v supermarketu monticello/ Shutterstock.com

Kupi letáková hlídka znovu v akci. Opět jsme za vás prošli letáky hypermarketů a přinášíme vám přehled nejzajímavějších slev tohoto týdne. Co byste neměli tento týden prošvihnout? Rozhodně akci na meloun, který tento týden koupíte vážně za hubičku. Nechybí ani lákavá akce na vejce nebo keříková rajčata. Ale to není všechno! Pojďte se s námi podívat na zajímavé akce tohoto týdne!

Přečtěte si také

Děti je milují: Recept na křupavé kuřecí stripsy lepší než z KFC

Meloun za hubičku a nektarinky s meruňkami za polovic

Léto bez melounu není správné léto! Supermarkety tak tento týden přichází s bombastickými slevami. Nejlevněji koupíte meloun v Bille, kde za 1 kg zaplatíte 9,90 Kč. Výhodně ho nabízí i Globus, kde vás 1 kg melounu vyjde na 11,90 Kč.

V super akci jsou i nektarinky, které koupíte s 50% slevou. Třeba v Lidlu za 1 kg nektarinek zaplatíte 34,90 Kč, v Albertu vás kilogram vyjde na 39,90 Kč. Také meruňky nabízí supermarkety se slevou 50 %. V Kauflandu seženete kilogram meruněk za 44,90 Kč. Meruňky koupíte i v Tescu – pokud jste členy klubu Tesco Clubcard, za kilogram meruněk zaplatíte 49,90 Kč.

Květák se 40% slevou a rajčata za polovic

Pokud patříte mezi milovníky této zeleniny, zajděte si pro květák do Kauflandu. Jeden kus zde koupíte za super cenu 34,90 Kč. Pro keříková rajčata skočte zase do supermarketů Albert. Kilogram rajčat vás bude stát 24,90 Kč.

Studená melounová polévka s jahodami a bílým vínem
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný

Studená melounová polévka s jahodami a bílým vínem

Inspirujte se naším receptem, který se skvěle hodí pro horké letní dny. Studená melounová polévka s jahodami a bílým vínem je skutečnou delikatesou, kterou připravíte za pár minut a v lednici ji můžete mít pro nečekanou návštěvu v zásobě.

Studená melounová polévka s jahodami a bílým vínem
Melounový sorbet
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný

Melounový sorbet

Melounový sorbet je odlehčenou variantou zmrzliny bez přídavku smetany, je tedy svým složením vhodný také pro ty, kdo trpí intolerancí na mléčnou bílkovinu. Věříme, že vás v letních dnech perfektně osvěží a že si jej zamilujete.

Melounový sorbet

Více než 40% sleva na vejce

I s akcemi na vajíčka se tento týden roztrhl pytel. Nejvýhodněji koupíte 30 ks vajíček v Kauflandu a Lidlu, kde za ně zaplatíte super cenu 69,90 Kč. Pokud navíc máte Kaufland aplikaci, vejce vás vyjdou dokonce jen na 64,90 Kč. Jestli preferujete menší balení vajíček, zajděte si do Penny – Penny nabízí 10 ks vajíček za 29,90 Kč.

Krůtí prsa se 40% slevou a vepřová kýta s 50% slevou

Pokud nechcete pořád dokola kupovat pouze kuřecí maso, Lidl tento týden nabízí v akci krůtí prsa za parádní cenu 129,90 Kč/kg. Pokud máte přece jen raději kuřecí prsa, zajděte do Penny, kde koupíte 1 kg za 109,90 Kč.

Pro milovníky vepřového si připravil fantastickou akci Albert supermarket. Zajděte sem na vepřovou kýtu, za 1 kg zaplatíte pouhých 84,90 Kč. Výhodně ji koupíte také v Bille nebo v Kauflandu, kde vás 1 kilogram kýty vyjde na 104,90 Kč.

Akce na nektarinky Albert

Akce na Coca Colu a hromadná sleva na piva

Pijete v létě Coca Colu ve velkém? Tak si zajděte do Lidlu, který má tento týden na Coca Colu lákavou akci – jednu dvoulitrovku tady koupíte za super cenu 33,90 Kč.

Pokud v létě holdujete hlavně pivu, Albert si tento týden připravil 25% slevu na piva v plechu. Určitě si mezi nimi vyberete svého favorita.

Nejlepší hromadné slevy tohoto týdne

V Lidlu stále probíhají červnové akce 2+1 zdarma. Tento týden tam můžete v této zajímavé akci koupit slunečnicový nebo řepkový olej. Nesmíme zapomenout ani na akci 2+1 na všechny produkty Grill & Fun nebo akci 2+1 na proteinové tyčinky.

Albert si připravil hromadnou slevu na české saláty z Polabí. Ledový salát tak můžete koupit za pouhých 23,90 Kč. Pokud máte aplikaci Můj Albert, odteď s její pomocí získáte 15% slevu na produkty Nature´s promise. S aplikací Můj Albert také celé léto koupíte steaky s 15% slevou.

  • Pozn: Ceny jsou uváděny na základě pražských letáků z dat nákupního rádce Kupi. Ceny se mohou lišit podle vaší lokality.

Zdroj: Kupi