Nejlepší cenové trháky tohoto týdne: Výrazné slevy na sezónní ovoce, máslo i maso

Žena v supermarketu u regálu se zeleninou goffkein.pro / Shutterstock.com

Kupi letáková hlídka opět v akci. Přinášíme vám přehled nejzajímavějších slev tohoto týdne. Co byste rozhodně neměli prošvihnout? Hypermarkety lákají na výhodné akce na sezónní ovoce. Nechybí ani zajímavé akce na máslo nebo mléko. Na své si přijdou i milovníci vepřového masa. Pojďte se s námi podívat na akční pecky tohoto týdne!

Přečtěte si také

Jak snížit spotřebu klimatizace? Odborník radí pár základních pravidel, která musíte dodržet

Meruňky téměř za polovic a super ceny za třešně

Tento týden se vyplatí zajít do supermarketů na sezónní ovoce. Za výhodou cenu koupíte například meruňky. Pokud jste členy klubu Tesco Club card, koupíte 1 kg meruněk s 50% slevou za 49,90 Kč. Za stejnou cenu je seženete i v Globusu.

V hypermarketech už koupíte také třešně. V Kauflandu nabízí 1 kg třešní za 139,90 Kč. Výhodně je nabízí také v supermarkety Albert, kde vás 500 g třešní vyjde na 79,90 Kč.

Pokud patříte mezi milovníky melounů, hypermarkety Albert nabízí až 50% slevu na všechny melouny.

Výrazné slevy na polotučné mléko a máslo

Mléko nejvýhodněji nabízí Lidl a hypermarkety Albert, kde koupíte polotučné mléko za 10,90 Kč. Za stejnou cenu seženete mléko i v Tescu – cena je vaše, pokud jste členy klubu Tesco Club card.

Máslo za super cenu 32,90 Kč najdete v Kauflandu. Výhodně ho nabízí také Tesco, pokud jste členy Club card, koupíte ho tady za 34,90 Kč.

Akce na mouku Lidl Lidl

Výhodné ceny na mouku

Lidl dlouhodobě zlevnil mouku značky Belbake – kilogram mouky zde koupíte za 14,90 Kč. Výhodně seženete vybrané mouky také v hypermarketech Albert, kde za ně zaplatíte 13,90 Kč.

Vepřové maso se 40% slevou

Pokud vám doma došly zásoby vepřového masa, doporučujeme je doplnit tento týden. Hypermarkety nabízejí v akci různé druhy vepřového masa. Za super cenu koupíte vepřovou plec, kterou koupíte v hypermarketech Albert, v Bille, v Tesco a v Penny Marketu za 89,90 Kč.

V akci je i vepřová krkovice. V Lidlu koupíte 1 kg krkovice za 104,90 Kč. Výhodně ji seženete také v Kauflandu, kde za 1 kg krkovice s kostí zaplatíte 114,90 Kč.

Pro milovníky vepřové panenky připojujeme ještě akční nabídku z Billy a Kauflandu – 1 kg panenky tady koupíte za 199,90 Kč.

Vepřová panenka s bramborovými noky a hořčičnou omáčkou
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Střední

Vepřová panenka s bramborovými noky a hořčičnou omáčkou

Vepřová panenka s bramborovými noky a hořčičnou omáčkou je naprosto vynikající kombinací. Omáčka dodá jídlu pikantnější, nevšední chuť. Určitě si tento recept vyzkoušejte, budete příjemně překvapeni.

Vepřová panenka s bramborovými noky a hořčičnou omáčkou
Segedínský guláš podle Zdeňka Pohlreicha
Čas přípravy: 2 hod Obtížnost: Snadný

Segedínský guláš podle Zdeňka Pohlreicha

Segedínský guláš patří mezi oblíbená česká jídla. Skvělou chuť mu dodává především kysané zelí a zakysaná smetana. Tahle původem maďarská dobrota byla vytvořená ze zbytků v jedné budapešťské restauraci, což potvrzuje pravidlo, že vynikající jídla často vznikají úplnou náhodou. My si segedínský guláš uvaříme podle receptu známého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

Segedínský guláš podle Zdeňka Pohlreicha

To nejlepší z hromadných slev

Lidl si připravil na měsíc červen „červnové pecky“, kdy při koupit vybraných výrobků získáte vždy jeden zdarma. Tento týden můžete využít slevu 1+1 na všechny proteinové výrobky z Lidlu nebo akci 2+1 na všechny piva v plechovce značky Argus.

Globus si připravil tento týden 30% slevu na pralinky Lindt a rýži Vitana. Tesco láká na 25% slevu na všechny úložné boxy a koše a Penny market nabízí až 40% slevu na whiskey.

  • Pozn: Ceny jsou uváděny na základě pražských letáků z dat nákupního rádce Kupi. Ceny se mohou lišit podle vaší lokality.

Zdroj: Kupi