Nové věrnostní programy v obchodech. Jaké výhody na vás čekají?

Regál s krabicemi sklenic značky Crystal Bohemia v obchodě Albert Kupi

Obchody přicházejí s novými věrnostními programy a skvělými odměnami pro své zákazníky. Penny Market potěší děti kolekcí zvířátek z mořského světa, Albert láká na exkluzivní sklenice Crystal Bohemia, Kaufland nabízí sběratelské lahve SIGG, Billa připravila včelí olympiádu a FLOP potraviny přichází s hebkou odměnou. Podívejte se, co můžete získat a zapojte se do těchto lákavých věrnostních programů.

Přečtěte si také

Co je to skinimalismus? Nejnovější trend v péči o pleť, díky kterému ušetříte

Penny Market: Kolekce zvířátek z mořského světa

Penny Market představuje nový věrnostní program, který potěší především děti. Za své nákupy můžete sbírat body, které následně vyměníte za plyšová zvířátka z mořského světa. Tento program je nejen zábavný, ale také sběratelský, děti si tak přijdou na své. Za každých 200 Kč obdržíte 1 bod, při dosažení 10 bodů si vyberete vysněného plyšáka. Zvířátka pořídíte se slevou 72 %. Kampaň potrvá do 26. 6. 2024.

Albert: Exkluzivní sklenice Crystal Bohemia

Albert uvádí svůj nový věrnostní program zaměřený na milovníky kvalitního skla. Za nákupy získáváte body, které můžete směnit za elegantní sklenice značky Crystal Bohemia. Tyto sklenice jsou nejen krásným doplňkem do domácnosti, ale také kvalitním českým výrobkem. Program je skvělou příležitostí, jak obohatit svou kuchyň o luxusní sklenice, které ozdobí jídelní stůl a zpříjemní každou slavnostní příležitost. Za každých 200 Kč získáte 1 bod, skleničky dle výběru pak pořídíte se slevou až 75 % dle jejich typu. Akce je platná do 23. 7. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Kaufland: Produkty značky SIGG

Kaufland přichází s věrnostním programem, ve kterém můžete získat různé produkty značky SIGG. Za nákupy sbíráte body, které lze vyměnit za kvalitní produkty SIGG za zvýhodněnou cenu. Značka SIGG je známá svou vysokou kvalitou, odolností a ekologickým přístupem, což z ní činí ideální volbu pro každodenní použití, sport či cestování. Za každých 200 Kč nákupu vám bude připsán 1 bod. Až nasbíráte 5 bodů, vyberete si produkt z nabídky a získáte slevu až 75 %. Body se dají získat do 2. 7. 2024 a uplatnit je můžete do 7. 7. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Billa: Včelí olympiáda

Billa přináší nový věrnostní program nazvaný Včelí olympiáda. Tento program je zaměřen na děti a nabízí sběratelské plyšové hračky v podobě včelích sportovců. Za své nákupy získáte body, které můžete vyměnit za plyšové hračky za zvýhodněnou cenu. Každý plyšový včelí sportovec představuje jiný sport a děti si mohou postupně nasbírat celou kolekci. Program tak kombinuje zábavu a sportovní tematiku, což motivuje děti k pohybu a zdravému životnímu stylu. Za každých utracených 250 Kč získáte 1 nálepku. Stačí nasbírat 8 až 15 nálepek a vybrat si svého včelího šampiona se slevou až 88 %. Plyšáka si můžete vyzvednout do 4. 6. 2024.

Mladá žena s nákupním košíkem v rukou se raduje mezi obchodními regály voronaman / Shutterstock.com

Globus: Body na extra slevy

Globus přináší jarní věrnostní program Body na extra slevy 2024. Za každých 300 Kč nákupu obdržíte 1 bod, který můžete sbírat na svou věrnostní kartu. Po nasbírání 6 bodů můžete získat slevu až 50 % na vybrané produkty značky KÄRCHER a LEIFHEIT. Kromě toho můžete získat body navíc za nákup speciálně označených produktů, které jsou součástí této akce. Nasbírané body tak zákazníkům umožňují pořídit vybrané položky za výrazně nižší ceny, čímž Globus odměňuje své věrné zákazníky za jejich pravidelné nákupy. Body můžete sbírat do 11. 6. 2024 a uplatnit do 18. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.

FLOP potraviny: Hebká odměna

FLOP potraviny představují nový věrnostní program Hebká odměna. Za své nákupy obdržíte body, které můžete vyměnit za hebké osušky značky Vossen za zvýhodněnou cenu. Za každých utracených 200 Kč získáte 1 samolepku. Po nasbírání 15 samolepek si vyberete odměnu již od 149 Kč. Program nabízí různé druhy a velikosti osušek, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou ideální pro každodenní použití. Program Hebká odměna je navržen tak, aby odměnil věrné zákazníky a zpříjemnil jejich nákupy. Tato akce platí do 14. 7. 2024, případně do vyprodání zásob.

Nové věrnostní programy v obchodech nabízejí skvělé odměny a výrazné slevy. Ať už jde o sběratelská zvířátka, exkluzivní sklenice, produkty SIGG, edukativní hračky, hebké osušky nebo slevy v Globusu, všechny tyto programy odměňují své věrné zákazníky. Sbírejte body při svých nákupech a využijte těchto výhod.

Zdroje: Penny, Albert, FLOP potraviny, Kaufland, Billa, Globus