Zbylo vám z pečení mascarpone? Zkuste ho použít naslano! Jeho jemná chuť perfektně propojí chutě a vytvoří delikátní omáčku na těstoviny. Stačí jen pár surovin, které máte běžně doma, bylinky, které vám rostou za oknem nebo na zahrádce, a efektní pokrm pro celou rodinu je do 20 minut hotový!
Těstoviny máme doma každý. Existuje spousta tvarů a druhů těstovin a ještě více receptů, které je obsahují. A zároveň existuje spousta dětí i dospělých, kteří se mohou po těstovinách utlouct. Zkuste si do svého repertoáru zařadit i tento jednoduchý recept, jenž se bude možná odlišovat od těch, které jste si kdy doma vařili.
Snoubení s mascarpone, jež jste doposud možná používali jen nasladko, vás možná překvapí. Přesto si buďte jisti, že budete kombinací s pár dalšími dobrými surovinami mile překvapeni.
Suroviny na 2 porce:
Postup: