Martin Hranáč nezná hranic a právě tím si získává statisíce fanoušků. Sám říká, že ho život už tolikrát překvapil, že se naučil žít přítomností a být spontánní. Skeči plnými bezprostředního humoru přibližuje úskalí práce číšníka a vtipně naráží na bizarní situace každodenního života. V rozhovoru prozradil, jaký nejpikantnější požadavek slyšel od hosta, kdy raději opouští restauraci a za jakých okolností by šel na Tinder rande.
Martin Hranáč je nepřehlédnutelnou postavou českého showbyznysu. Bavič tělem i duší se proslavil svou extravagantní osobností v reality show VyVolení. Dále vystupoval v pěveckých soutěžích, působil v divadle Semafor a svým humorem si získal fanoušky na sociálních sítích. Nyní se opět vrací na pódia se svou Crazy show.
Jednou chtěl host česnekový dresink, který však u nás v restauraci nemáme. A tak se mě zeptal, zda mu ho neskočím koupit do supermarketu.
Ať nechodí do restaurace! (smích) Ne, dělám si srandu. Poradil bych mu, aby neměl bizarní požadavky na jídla mimo jídelní lístek a hlavně nechal velké dýško.
Snažím se být tolerantní, protože mám pro personál pochopení. Pokud mám s něčím osobní problém, většinou raději hned odejdu. Nemám totiž rád konflikty.
Když děti pobíhaly po restauraci a rodiče to ignorovali a já přemýšlel, jak taktně říct, že mají své děti okřiknout. V tu chvíli mě napadaly různé scénáře, jak to rodičům sdělit. A od toho se pak odvíjela témata na má videa.
Jak se chovám ve videích, takový jsem i v běžném životě. Když náhodou přestřelím, snažím se to vyžehlit jiným vtipem nebo úsměvem.
Můj dědeček mi byl inspirací hlavně v osobním životě. V tom profesním jsem ho nikdy nezažil, protože se narodil v roce 1898. Virtuózem bych asi chtěl být v komunikaci s lidmi a zejména v tom, jak je rozesmát.
Ségra je starší a pochopení pro mé pokusy o „uměleckou“ tvorbu a předvádění nikdy neměla. Byl jsem prostě mladší „trapnej brácha“. Moje okolí nemělo vždy pochopení pro mé vtípky. Kolikrát to ale bylo i tím, že jsem taky já sám musel pochopit, že ne v každé situaci je vhodné vtipkovat a upozorňovat na sebe a taky že opakovaný vtip mnohdy už ani není vtipem.
Velmi mile nás překvapilo, že se některé sály vyprodaly během jediného dne. Ze začátku jsem byl strašně nervózní, jak vtipy podávat, aby se líbily celému publiku. Naštěstí jsem zjistil, že mám asi dar vycítit energii z publika, a vtipy upravuji podle toho, jak publikum reaguje. A největší zážitek byl z prvního potlesku ve stoje. To jsme se se Štěpánkou na sebe jen podívali a nechápali, co se děje. Byl to skvělý zážitek.
Kávovo-skořicové rolky jsou skvělé teplé i studené a ideální jsou s hrnkem horké kávy nebo čaje. Tento recept spojuje intenzivní chuť kávy s hřejivou sladkostí skořice v dokonalém souznění. Ať už hledáte perfektní snídani, odpolední pochoutku nebo dezert pro návštěvu, tyto rolky vás nikdy nezklamou. Naučíte se, jak připravit měkké, nadýchané těsto, lahodnou náplň a neodolatelnou polevu.
Brownies určitě všichni znají, slyšeli jste ale o světlé variantě s bílou čokoládou, které se říká blondies? Jejich vnitřek je vláčný a mandle jim dodají krásnou křupavou texturu. Navíc nahoru můžete přidat jakékoliv ovoce podle vašeho výběru.
Já jsem asi v tomhle po tátovi a jím všechno. Doma jsem vždy slyšel „jez a nevybírej si“, tak jím prostě všechno.
Pokud se do téhle situace dostanu a mám fakt hlad, tak jdu na Tinder a najdu si někoho, s kým zajdu raději ven na jídlo. (smích)
Zdroje: Kupi.cz