Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Akční leták BILLA, platný 2. 10. – 8. 10. Kuřecí řízky za 109,90 Kč, mléko za 11,90 Kč

Drazen Zigic / Shutterstock.com

Další týden je tady a s ním i souhrn exkluzivních akcí z vašich oblíbených řetězců. Dnes se podíváme na největší trháky z letáku BILLA, který je hned na úvodní stránce doslova nabušený slevami. Výhodně nakoupíte kuřecí řízky, pivo Plzeň, polotučné mléko i plátkový sýr. A tímto výčet cenových bomb rozhodně nekončí. Na co dalšího se zaměřit v regálech BILLA od 2. října do 8. října?

Přečtěte si také

Srovnání vysavačů: Dyson vládne všem, nebo zvládnou to samé i levnější vysavače od konkurence?

Pořádná dávka vitamínů za polovic

Ochlazení venku si žádá zvýšení dávky vitamínů. Naštěstí si s akcemi z velkého letáku BILLA můžete posílit imunitu bez toho, aniž byste zatížili peněženku. Nejrůznější druhy jablek nakoupíte s až 50% slevou, konkrétně od 19,90 Kč. Z exotických plodů vás pak zaujmou mandarinky za 36,90 Kč nebo kaki za 15,90 Kč. Jaké další neobvyklé ovoce stojí za vyzkoušení?

BILLA

Mléko s 50% slevou, tvaroh, sýr a pomazánkové za třetinu

Z chlazeného a mléčného sektoru by vás mohlo zaujmout Tatra polotučné mléko za polovic. Aktuálně ho seženete za lidových 11,90 Kč. Dále pak plátkový sýr Eidam s 34% slevou za 20,90 Kč nebo tavený sýr Veselá kráva za 29,90 Kč. Pořádnou porci bílkovin bez zatížení rozpočtu si dopřejete díky slevě s BILLA klubem na Jaroměřický tvaroh. Ten seženete za 29,90 Kč. Skvěle se snoubí se sladkými švestkami v tradičním koláči s želé.

Švestkový koláč s tvarohem
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Snadný

Švestkový koláč s tvarohem

Švestkový koláč s tvarohem a želé je stálicí českých kuchyní, která evokuje vzpomínky na babiččino pečení. Sladké švestky v kombinaci s jemným tvarohem a osvěžujícím želé vytváří harmonii chutí, která si získá srdce každého mlsouna. Pokud toužíte po nostalgické chvilce a chcete si připomenout tuto klasiku, pusťte se s námi do pečení!

Švestkový koláč s tvarohem

Na svačinu nebo ke snídani si do nákupního vozíku přihoďte Choceňský smetanový jogurt, který vezměte rovnou do zásoby. Čím víc kusů totiž koupíte, tím méně zaplatíte. V akci 2+1 zdarma vyjde jeden kelímek na bombastických 12,87 Kč. Za třetinu pak ulovíte Choceňské tradiční pomazánkové. Od středy je v akčním letáku BILLA za 27,90 Kč. Přihodíte-li k pomazánkovému ještě majonézu, budete mít základ pro výrobu snadné česnekovo-sýrové pomazánky, která přijde vhod při chystání pohoštění pro návštěvu. Jak majonézy, tak tatarky Hellmann’s nyní vyhmátnete za senzačních 34,90 Kč.

Kachna za 89,90 Kč, cena kuřecích prsních a stehenních řízků snížena o 45 %

Ani nákup masa vám tento týden nepřitíží. Vepřovou plec bez kosti ukořistíte se 47% slevou za 94,90 Kč. Stejnou procentuální slevu má BILLA také na chlazenou kachnu s droby. Ta vyjde nyní na 89,90 Kč. Podle našeho receptu ji zvládne připravit i začátečník. Na řízky se vám budou hodit kuřecí prsa a stehna za 109,90 Kč. Z uzenin vám udělá radost nabídka Javořických párků, jejichž cena spadla na třetinu. Nakoupíte je za 12,90 Kč.

Pečená kachna
Čas přípravy: 2 hod 30 min Obtížnost: Snadný

Pečená kachna

Pečená kachna není vůbec náročná na přípravu, potřebujete jen dostatek času na pečení. Čím více času kachna v troubě stráví, tím bude lahodnější a křehčí.

Pečená kachna

Babiččina volba za 19,90 Kč, cukrovinky s více než 40% slevou

Zatímco v létě jedou grily na plné obrátky, na podzim a v zimě dostává zabrat trouba, ve které se pečou nejrůznější dobroty. Řetězec BILLA si je toho plně vědom, a tak se rozhodl dát tento týden do slevy hladkou mouku Babiččina volba. Nakoupíte ji do foroty za výhodných 19,90 Kč. V kombinaci s jablky ve slevě z ní snadno vykouzlíte štrůdl ze šlehačkového těsta.

Zlevňování tentokrát neutekly ani cukrovinky. Řadu z nich nakoupíte s více než 40% slevou. Různé druhy cereálních tyčinek Nestlé, jako jsou Nesquik, Chocapic nebo Cini Minis, seženete za 9,90 Kč. Zajásají také milovníci křehkých kokosových kuliček s mandlí uprostřed. Raffaello bonboniéru totiž uloví za lákavých 79,90 Kč.

BILLA

Plzeň v akci za 25,90 Kč, Prosecco 1+1 zdarma

Do aktuální slevové nabídky BILLA nezapomněli zahrnout ani alkohol. Na Plzeň platí tento týden 19% sleva, a tak ji koupíte za 25,90 Kč. Jestliže preferujete šumivá vína, udělá vám radost akce na Prosecco. Tím se můžete předzásobit v rámci nabídky 1+1 zdarma, díky které vyjde sedmička na 69,95 Kč.

BILLA

Káva s BILLA aplikací levnější o 59 %

Pokud ještě nemáte slev z akčního letáku BILLA dost, stáhněte si aplikaci, se kterou půjdou ceny níž. V rámci BILLA klubu pak koupíte tento týden houskový knedlík s 30% slevou za 14,90 Kč nebo mletou kávu Tchibo Exclusive po zlevnění o 59 % za bezkonkurenčních 79,90 Kč. Děti potěšte lahodnou mléčno-kakaovou pochoutkou s překvapením Kinder Joy, kterou seženete v rámci věrnostního programu za 24,90 Kč.

Mletá káva Tchibo Exclusive

Pacičky za body z nákupu

A tím výčet výhod ještě nekončí. Stále totiž probíhá věrnostní program, v rámci kterého sbíráte body za nákupy. Ty pak můžete uplatnit na získání smečky plyšových kamarádů.

Máte už nějakého z nich doma?

Zdroj: BILLA, Kupi