Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Za málo peněz hodně muziky: Nejlepší bezdrátová sluchátka do 2 000 Kč

ViDI Studio / Shutterstock.com

Rádi byste se ponořili do poslechu hudby bez otravného kabelu, ale nechce se vám do bezdrátových sluchátek investovat vyšší tisíce? Podívejte se na ty nejlepší, které koupíte za méně než dva tisíce korun.

Přečtěte si také

Domácí pečený čaj: Jednoduchý recept, který provoní domov, zahřeje a chutná báječně

Poslech hudby, podcastů, audioknížek a nebo třeba telefonování jsou dnes už zcela běžné činnosti, které si užíváme denně. A aby byl užitek maximální, je třeba mít kvalitně zpracovaná sluchátka, aby jejich nošení nebylo nepříjemné. Důležitá je také kvalita zvuku i další užitečné funkce, které se vám mohou hodit. Podívejte se na nejlépe hodnocená sluchátka do 2 000 Kč.

Jak vybrat bezdrátová sluchátka

Vybrat si bezdrátová sluchátka do dvou tisíc korun nemusí být snadné, protože modelů je na trhu skutečně spousta. Můžete se ale držet několika faktorů. Nejdříve si vyberte, jaké sluchátka byste chtěli – existují sluchátka do uší (tzv. true wireless), sluchátka přes hlavu a sluchátka na uši. Kromě samotné kvality zvuku sluchátek by vás měly zajímat také funkce jako výdrž baterie, aktivní potlačení zvuku, frekvenční rozsah, citlivost a dynamika, které určují tóny a dolaďují zvuk k dokonalosti, případně také voděodolnost, způsob ovládání a také dodatečné funkce. Můžete se také držet jistoty známých značek – takové většinou nabízí kvalitnější zvuk než méně známé značky.

fizkes / Shutterstock.com

Buxton BTW 4600

Sluchátka Buxton BTW 4600 okamžitě zaujmou svým jedinečným designem s podsvíceným pouzdrem, které se proměňuje ve stylová grafiti, a tak se bezpochyby odlišují od konkurence. Nabízejí praktické funkce jako handsfree, dotykové ovládání a voděodolnost. Pravda, jejich baterie vydrží o něco méně – 7 hodin na jedno nabití a celkem 28 hodin se zásobníkem – avšak jejich výhodná cena kolem 600 korun to snadno vyváží. Ergonomicky tvarované špunty zaručují pohodlí v každém uchu. Uzavřený design náušníků minimalizuje vnější ruchy a zabraňuje úniku zvuku, což je ideální pro poslech v hlučném prostředí. S integrovaným mikrofonem snadno komunikujete s přáteli nebo nahráváte své vlastní podcasty. Herní režim zajistí, že obraz a zvuk budou dokonale synchronizované, což ocení každý hráč. S certifikací IPX4 jsou odolná proti stříkající vodě, což je činí ideálním společníkem nejen pro sportovní aktivity, ale i pro cestování. Při nočním poslechu zajisté oceníte již zmíněné vícebarevné podsvícení.

Orientační cena: 599 Kč

Xiaomi Redmi Buds 5

Další volbou peckových sluchátek je Xiaomi Redmi Buds 5. Tato sluchátka se prodávají v několika barvách včetně černé a bílé, ale hlavně nabízí příjemný poslech hudby i telefonování. Sluchátka totiž umí aktivně potlačovat okolní zvuk, a to rovnou ve třech režimech včetně hlubokého zvuku dopravního ruchu. Mají ergonomické provedení špuntů, díky kterému dobře drží v uších i při běhu. Sluchátka zvládnou na jedno nabití fungovat až 10 hodin, s nabíjecím pouzdrem je to až 40 hodin. Poslechu hudby si tedy užijete spousty i bez nutnosti častého nabíjení.

Orientační cena: 900 Kč

Niceboy Hive Podsie 3

Pecková sluchátka Niceboy Hive Podsie 3. generace nabízí kvalitu a ničím nerušený poslech díky funkci potlačení okolního zvuku. Jsou odolné proti vodě, prachu i potu. Na sluchátkách se nachází tlačítko, pomocí kterého se ovládá jak hudba, tak i přijímají hovory. Díky tomu uživatel nemusí neustále vytahovat telefon z kapsy. Co se týče samotných špuntů, ty v uchu velmi dobře sedí i díky třem velikostem, které se nachází v balení. Nabitá sluchátka vydrží hrát až 9,5 hodiny, nabíjecí pouzdro vám přidá ještě 22,5 hodin do zásoby. Sluchátka se nabíjí prostřednictvím konektoru USB-C.

Orientační cena: 900 Kč

Sluchátka GoGEN TWS BUDDIES evo 2

Bezdrátová sluchátka GoGen TWS BUDDIES evo 2 váš potěší doma, na cestách i při sportu. Nechybí jim voděodolnost, intuitivní ovládání na sluchátkách a samozřejmostí je také kvalitní zvuk. Díky integrovanému mikrofonu můžete se sluchátky telefonovat, díky několika velikostem náušníků pak budete mít jistotu, že vám budou v uchu držet i při běhu. S nabíjecím pouzdrem je výdrž sluchátek až 28 hodin.

Orientační cena: 800 Kč

Sony WH-CH520

Dáváte přednost sluchátkům přes hlavu? Stylová a pohodlná sluchátka Sony WH-CH520 jsou ideální pro milovníky technologií, kteří potřebují být neustále připojeni. Tato sluchátka se totiž umí připojit k několika zařízením současně, navíc si uživatel může nastavit zvuk přesně podle svých preferencí. Sluchátka zaujmou svým kvalitním a živým zvukem, ale také výdrží, která dosahuje 50 hodin. Pokud jste zapomnětliví a máte sluchátka před odchodem z domů často vybitá, bude se vám líbit, že stačí pouze tři minuty nabíjení pro 1,5 hodinový provoz. Ani v tomto případě sluchátkům nechybí praktická tlačítka pro rychlé ovládání hlasitosti.

Orientační cena: 1 300 Kč

ViDI Studio / Shutterstock.com

JBL Tune 520BT

Mezi jedny z nejoblíbenějších a zároveň cenově dostupných sluchátek přes hlavu nepochybně patří ty od značky JBL, které nabízí skvělou kvalitu zvuku. Ať už posloucháte rock nebo elektronickou hudbu, zvuk si můžete nastavit pomocí ekvalizéru v mobilní aplikaci tak, aby vyniklo přesně to, co patří k vašemu nejoblíbenějšímu žánru. Sluchátkům nechybí možnost ovládání přes hlasového asistenta včetně Siri i Hey Google, a stejně tak i tlačítka pro ovládání hudby i přijímání hovorů. Jejich výhodou je, že i přes svou velikost jsou lehká a skladná, lze je jednoduše složit a dát do tašky. Mají výdrž až 57 hodin, kterou lze pětiminutovým nabíjením prodloužit o tři hodiny.

Orientační cena: 1 000 Kč

Zdroje: Zboží.cz, Kupi