Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Akční leták Tesco: Hrozny s příchutí cukrové vaty, mléko a cukr takřka za polovic, olej s 52% slevou

fast-stock / Shutterstock.com

Pokračujeme v tipech na cenové bonbonky ve vašich oblíbených řetězcích. Dnes se zaměříme na akční leták Tesco Hypermarket, platný od 25. září do 1. října. S aplikací Clubcard se můžete těšit na mléko za jedinečných 11,90 Kč, Kozel desítku za 12,90 Kč nebo vepřovou plec bez kosti zlevněnou o 39 % za 89,90 Kč, a to rozhodně není vše! Ochutnali jste už populární hrozny s příchutí cukrové vaty? Nažhavte aplikaci Clubcard, protože pro členy věrnostního programu je Tesco doslova rájem slev. Abyste se v nich lépe orientovali, přinášíme výčet těch nejvýhodnějších akcí.

Přečtěte si také

Neodolatelné škvarkové pagáčky: Křupavá a rychlá chuťovka jen tak k televizi

Mléko za 11,90 Kč, hermelín s 45% slevou

Akční leták Tesco Hypermarket nabízí atraktivní slevy na vybrané mléčné výrobky. Trvanlivé polotučné mléko Madeta koupíte za 13,90 Kč, s věrnostní aplikací pak za lidových 11,90 Kč. Zlevňováním prošlo i máslo stejné značky, které seženete za 59,90 Kč.

Tesco

Za mnohem méně si s aplikací vychutnáte i ochucený nízkotučný kefír, který pořídíte s 26% slevou za 19,90 Kč. Milovníkům sýra udělá radost i 45% sleva na hermelín Král sýrů za skvělou cenu 27,90 Kč. A když ho zapečete s rajčaty, vykouzlíte lahodnou pochutinu k vínu.

Pečený hermelín s rajčaty
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný

Pečený hermelín s rajčaty

Hermelín je lahodnou ozdobou jednohubek, chlebíčků, ale skvěle chutná i samotný. Výtečně se páruje s víny a jeho chuť dokáže dovést mnoho receptů k dokonalosti. Hermelín lze je mnoha způsoby zapéct a vytvořit tak s minimální námahou lahodné pokrmy. Pokud máte tyto typy sýrů v lásce, poradíme vám recept, který byste rozhodně měli vyzkoušet.

Pečený hermelín s rajčaty

Celé kuře za 59,90 Kč, vepřová krkovice se slevou 45 %

Z chlazených výrobků se zaměřte na maso, které rozhodně nezatíží rozpočet. Celé kuře ukořistíte za 59,90 Kč/kg. Upéct ho můžete třeba à la kachna. Jestliže jste fanoušky křupavých řízků, neměla by vám utéct 41% sleva s aplikací Clubcard na kuřecí stehna za 119,90 Kč.

Kuře à la kachna
Čas přípravy: 1 hod 40 min Obtížnost: Snadný

Kuře à la kachna

Kuře à la kachna je velmi výtečný, křupavý oběd, který je navíc velmi snadné připravit. Stačí pečlivě nasolit celé kuře a posypat kmínem. Zásadní pro výslednou chuť je pak vydlabaná patka chleba, naplněná sádlem, kterou vložíte dovnitř kuřete, a jablko. Podávejte ideálně s knedlíkem a zelím, výborně ale chutná i s rýží.

Kuře à la kachna

Z vepřového vás jistě zaujme horká nabídka vepřové krkovice s kostí. Tu zakoupíte s aplikací takřka za půlku v bomba ceně 109,90 Kč. Vaší pozornosti by neměla uniknout ani vepřová plec bez kosti za 89,90 Kč.

Do sekce mraženého sortimentu si zaskočte pro pizzu Ristorante. Na tuto alternativu rychlé večeře nyní platí s aplikací Clubcard 37% sleva, a tak si můžete nakoupit do zásoby nejrůznější druhy typického italského pokrmu za 54,90 Kč.

Tesco

Olej za méně než polovinu, cukr za 17,90 Kč

K dalším cenovým bonbonkům řadíme cukr krystal a slunečnicový olej. Zatímco cukr krystal Korunní Tesco zlevnilo o 43 % na výhodných 17,90 Kč (s aplikací Clubcard), cenu oleje snížilo hned o 52 %. Aktuálně si ve spížích doplníte jeho zásoby za 32,90 Kč. Obě suroviny se budou hodit třeba pro přípravu oblíbené bábovky.

Mramorová bábovka
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Snadný

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka u nás patří mezi nejoblíbenější nedělní moučníky, které si vychutnáte nejlépe u kávy nebo čaje. Kombinace světlého a tmavého těsta vytvoří v bábovce efektní mramorování a výslednou chuť si jistě zamilujete.

Mramorová bábovka

Hrozny s příchutí cukrové vaty

Na český trh nedávno dorazilo bezpeckové hroznové víno s příchutí cukrové vaty, které rozbouřilo vlnu diskusí od zvědavosti až po rozporuplné reakce. Speciální odrůda tohoto sladkého ovoce je na mnoha místech vyprodaná, tak si pro ni rychle utíkejte do Tesca, kde je aktuálně za speciální Clubcard cenu 49,90 Kč.

Pepsi s 35% slevou, pivo od 12,90 Kč

Snižování cen se dotklo nealkoholických i alkoholických nápojů. Coca Colu koupíte s Clubcard za 36,90 Kč, a jestliže upřednostňujete Pepsi, potěší vás, že i na ni platí klubová sleva. Nyní ji vyhmátnete za 24,90 Kč.

Za babku seženete i alkohol, aktuální leták Tesco totiž nabízí se slevou celou řadu populárních značek piva. Kozla desítku pořídíte s Clubcard za 12,90 Kč, Radegast dvanáctku za 17,90 Kč a světlý ležák Proud s 20% slevou za 18,90 Kč. Z tvrdého alkoholu si nakupte do foroty, třeba na vánoční pečení, tuzemák Božkov za výhodných 129,90 Kč.

Připravte se na dušičky s výraznými slevami

S blížícím se dušičkovým obdobím rozšířilo Tesco svou podzimní nabídku o hřbitovní svíčky a umělé květinové dekorace. Po předložení aplikace Clubcard získáte na tento sortiment až 30% slevu.

Už víte, co si z akčního letáku Tesco vyberete?