Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Produkty Avon nově koupíte v Rossmannu. Které další zajímavé značky najdete v drogeriích?

mark beevers / Shutterstock.com

Vyznat se v nabídce značek v drogeriích může být někdy náročný úkol. Přinášíme vám proto stručný přehled značek, které najdete exkluzivně v drogeriích Rossmann, dm a Teta. Žhavou novinkou je například oblíbená kosmetika Avon v Rossmannu.

Přečtěte si také

Poctivá domácí vegeta: Vyrobte si ji doma bez i se solí. Stačí vám jen zelenina a bylinky

Kosmetiku Avon nově koupíte v Rossmannu

Síť drogerií Rossmann a kosmetická společnost Avon se spojily a přišly na to, jak českým zákazníkům usnadnit přístup k produktům značky Avon. Co je totiž jednoduššího než koupit je v drogerii, když si zrovna jdete pro nový prostředek na mytí nádobí?

Rossmann bude jedinou drogistickou sítí, která značku Avon bude nabízet. Konkrétně půjde o nejoblíbenější produkty od Avonu – dámské i pánské vůně, dekorativní kosmetiku, produkty na vlasovou péči a péči o pleť.

„Našim zákazníkům chceme nabízet co nejširší sortiment zboží napříč všemi kategoriemi. Z toho důvodu jsme velice rádi, že se zařadíme k exkluzivním prodejcům Avon produktů v České republice a také k prvním prodejcům těchto produktů v kamenných prodejnách v rámci EU vůbec,“ uvedl v tiskové zprávě Michal Široký, ředitel nákupu Rossmann.

Kdy a kde bude možné produkty Avon koupit?

Již nyní se některé produkty značky Avon dají nalézt ve vybraných drogeriích Rossmann. Během října je už budete moci koupit ve všech kamenných prodejnách a taktéž na e-shopu v aplikaci Rossmann Club.

„Ze spolupráce se společností Rossmann jsme opravdu nadšeni. Díky ní můžeme zpřístupnit naši značku a oblíbené výrobky novým zákaznicím i zákazníkům po celé České republice a oslovit tak ještě více těch, kteří chtějí kvalitní, inovativní a hlavně cenově dostupné kosmetické výrobky,“ uvádí Karina Takovenko, generální ředitelka Avon pro centrální Evropu.

ArDanMe / Shutterstock.com

Které další zajímavé značky si v Rossmannu nenechat ujít?

  1. GymBeam: Před pár měsíci se v drogeriích Rossmann začaly objevovat produkty značky GymBeam zaměřené na zdravý životní styl. Koupit se dají například proteinové tyčinky, doplňky stravy, ale také třeba proteinová pizza.
  2. Mixsoon: Řetězec Rossmann se nebojí trendů, a proto nabízí stále více značek kvalitní korejské pleťové kosmetiky. Jednou z nich je Mixsoon, v jejímž sortimentu si můžete vybrat například z tonika, esence nebo pleťového krému.
  3. Angry Beards: V drogerii Rossmann nyní najdete i produkty značky Angry Beards, jež se zaměřuje na péči o vousy a na intimní hygienu. Zajímavými výrobky jsou například sportovní lubrikant na intimní partie či krém proti tření stehen.
  4. Annabelle Minerals: Pro milovníky minimalismu je tato značka to pravé. Jedná se o minerální kosmetiku z ingrediencí, které pleť nezatěžují, ale naopak na ni mají pozitivní vliv. V Rossmannu seženete make-up, tvářenku nebo rozjasňovač.

Které značky v drogerii dm neminout?

  1. Havlíkova apotéka: Oblíbená pečující kosmetika byla dlouhou dobu dostupná pouze ve speciálních prodejnách. Nyní ji nabízí i drogerie dm, čímž se stala mnohem dostupnější. Vyzkoušet můžete třeba krém Krásná paní, odličovací vodu Kouzelná studánka či sérum na akné Krásná slečna.
  2. Deborah Milano: V dm poměrně nově seženete i italskou dekorativní kosmetiku Deborah Milano. Nabízí všechno potřebné pro perfektní make-up od tvářenky po oční stíny.
  3. Alverde Naturkosmetik: Oblíbená značka v dm je také Alverde – 100% přírodní kosmetika vysoké kvality za příznivou cenu. Podívejte se třeba na pleťové masky, krémy na ruce či čisticí olej.
Marija Krcadinac / Shutterstock.com

Které značky najdete v Tetě?

  1. Australian Bodycare: V drogerii Teta nevynechejte produkty značky Australian Bodycare. Koupit můžete vlasové produkty, přípravky na intimní hygienu či tělovou péči.
  2. Flormar: Stálicí v drogerii Teta je značka Flormar, jež se zaměřuje především na laky na nehty, ale v nabídce má třeba i tužku na oči či obočí.
  3. Floré: Milovníky bylinné kosmetiky jistě potěší nabídka značky Floré dostupná v drogeriích Teta. Vybrat si můžete třeba bylinný pleťový olej, čisticí pleťovou vodu či esenciální olej.

Zdroj: Kupi, Rossmann, dm, Teta