Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Dyson vstupuje do světa kosmetiky s revoluční řadou na vlasy. Vyvinul ji se světoznámým kadeřníkem

PixelBiss/ Shutterstock.com

Dyson, značka proslulá svými domácími spotřebiči, nyní směřuje svou pozornost na kosmetický trh. Po více než desetiletí výzkumu v oblasti vlasové péče, kdy představila ikonické produkty jako Dyson Supersonic nebo Dyson Airwrap, je čas přenést tyto znalosti do nového segmentu. Spuštěním své první kosmetické řady tak Dyson obrací list v knize péče o vlasy.

Přečtěte si také

Vyrobte si domací prací prášek i aviváž! Jsou levnější, bez zbytečné chemie a pro člověka zdravější

Nová řada Dyson Chitosan

Tato řada využívá unikátní technologii založenou na chitosanu, přírodním polysacharidu z hlívy ústřičné. Chitosan vyniká schopností vytvářet flexibilní vazby, které vlasům dodávají pružnost a zajišťují dlouhotrvající fixaci účesu. „Tradiční stylingové přípravky často spoléhají na polymery, které vlasy slepují. Naše chitosanová technologie je jiná,“ říká James Dyson, zakladatel společnosti.

Řada zahrnuje stylingový krém a fixační sérum, navržené pro ochranu a výživu vlasů po celý den, snižující krepatění až o 50 %. Výsledkem je účes, který je pružný, lesklý a přirozeně krásný.

Dyson

Hvězdná spolupráce s odborníky

Na vzniku nové řady se podílel světově uznávaný kadeřník Matthew Collins, jehož více než dvacetileté zkušenosti s úpravou vlasů celebrit vnesly do projektu cenné know-how. Collins poznamenává, že tato technologie bude mít širší aplikační záběr: „Nabízí flexibilní zafixování účesu se zachováním přirozeného lesku a pružnosti. Po dvaceti letech praxe vidím v této inovaci velký potenciál.

Udržitelný design a chytré dávkování

Kromě samotného složení klade Dyson důraz na udržitelnost a praktické využití svých produktů. Obaly jsou navrženy s ohledem na ekologii, umožňují opětovné naplnění a dávkovací systém minimalizuje plýtvání.

Kde ji koupíte?

Řadu Dyson Chitosan aktuálně pořídíte ve vybraných prodejnách Sephora za cenu od 1390 Kč, od roku 2025 bude pak dostupná na oficiálních stránkách Dysonu.

Technologičtí titáni v kosmetice

Dyson se přidává ke společnostem jako jihokorejská LG, která začala s výrobou kosmetiky již v roce 1947, nebo švýcarská Zepter se svou nabídkou přírodně-technologické kosmetiky. Vzestup těchto značek ukazuje, že technologické inovace mají v kosmetickém průmyslu své pevné místo.

Zdroj: PROTEXT, Kupi