Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Nákupní horoskop pro všechna znamení na červen: Co si dopřát podle hvězd?

Kupi / AI vizualizace

Červen je měsícem slunce, dobré nálady a také skvělých nákupů. Zajímá vás, co si podle hvězd dopřát v tomto měsíci? Přinášíme vám nákupní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Nechte se inspirovat a udělejte si radost něčím novým!

Přečtěte si také

Lidl přichází se službou Lidl Pay, stejně jako Kaufland Pay má zjednodušit proces placení za nákupy

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V červnu se zaměřte na praktické nákupy do domácnosti. Pořiďte si nové kuchyňské vybavení nebo bytové doplňky, které oživí váš interiér. Nebojte se experimentovat s barvami a vzory. Hvězdy přejí i nákupu sportovního vybavení, jež vám pomůže udržet se v kondici.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tento měsíc je ideální pro investice do kvalitních kousků šatníku. Dopřejte si luxusní materiály jako hedvábí nebo kašmír. Skvělou volbou budou i nadčasové doplňky, například kožená kabelka nebo elegantní hodinky. Při nákupech se řiďte heslem „méně je někdy více“.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci by si v červnu měli dopřát něco, co podpoří jejich kreativitu. Sáhněte po zajímavých knihách, uměleckých potřebách nebo si pořiďte nový fotoaparát. Hvězdy přejí i nákupu drobných technologických vychytávek, které vám usnadní život.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V červnu se zaměřte na vytvoření útulného domova. Investujte do pohodlného ložního prádla, měkkých polštářů nebo vonných svíček. Udělejte si radost i nákupem květin nebo pokojových rostlin, které prozáří váš interiér. Nebojte se být při nákupech trochu sentimentální.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi by si v červnu měli dopřát něco, co podtrhne jejich osobitý styl. Nebojte se výrazných šperků, designových doplňků nebo oblečení ve vašich oblíbených barvách. Skvělou investicí bude i kvalitní kosmetika nebo parfém, který umocní vaše charisma.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V červnu se zaměřte na praktické nákupy, které vám usnadní každodenní život. Pořiďte si nový organizér, elegantní diář nebo chytré hodinky. Hvězdy přejí i investicím do zdraví, například do kvalitních potravin nebo doplňků stravy.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy by si v červnu měly dopřát něco krásného pro sebe i své okolí. Pořiďte si umělecké doplňky, designové kousky do interiéru nebo si udělejte radost novou vůní. Skvělou volbou budou i dárky pro vaše blízké, které potěší a prohloubí vaše vztahy.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V červnu se nebojte investovat do své vášně a koníčků. Pořiďte si nové vybavení pro sport, který vás baví, nebo si dopřejte kurz, jenž rozvine vaše dovednosti. Hvězdy přejí i nákupu smyslných doplňků do ložnice nebo luxusního spodního prádla.

maxbelchenko / Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci by si v červnu měli dopřát něco, co jim rozšíří obzory. Investujte do zajímavých knih, jazykových kurzů nebo si pořiďte letenky do vysněné destinace. Skvělou volbou budou i outdoorové doplňky, které vám zpříjemní dobrodružné výlety.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V červnu se zaměřte na kvalitní kousky, které vám vydrží dlouho. Investujte do nadčasového oblečení, kvalitní obuvi nebo hodinek. Hvězdy přejí i nákupu praktických doplňků do domácnosti, které ocení váš smysl pro detail a preciznost.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři by si v červnu měli dopřát něco originálního a inovativního. Pořiďte si netradiční doplňky, technologické novinky nebo si udělejte radost uměleckým dílem. Nebojte se experimentovat a vybočit z davu. Vaše jedinečnost je vaší největší předností.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V červnu se nechte hýčkat a dopřejte si něco pro své pohodlí. Investujte do kvalitní kosmetiky, relaxačních doplňků nebo si pořiďte pohodlné oblečení na doma. Hvězdy přejí i nákupu drobností, které potěší vaši romantickou duši, například svíčky nebo fotografie s blízkými.

Zdroj: Kupi