Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Populární obchody Globus, KiK i Billa zatraktivňují věrnostní kluby. Nabízejí slevy i zajímavé odměny

Stock-Asso / Shutterstock.com

Věrnostní programy se stávají čím dál populárnějším nástrojem, jak si udržet zákazníky a odměnit je za jejich loajalitu. Obchodní řetězce Globus, KiK a Billa nedávno představily inovované verze svých věrnostních klubů, které přinášejí členům ještě více výhod, slev a odměn za pravidelné nákupy. Zákazníci se mohou těšit na atraktivnější nabídky šité na míru, snadnější sbírání a uplatňování bodů i modernější vzhled klubových karet a aplikací. Věrnostní programy tak reagují na rostoucí nároky zákazníků a snaží se jim poskytovat stále lepší služby.

Přečtěte si také

Zbyla vám rýže? Rýžová kaše není vaší jedinou možností, známe lepší recepty

Globus mění Bonus na Můj Globus s řadou vylepšení

Hypermarkety Globus po 11 letech přistoupily k vylepšení svého věrnostního programu Globus Bonus, který nově nese název Můj Globus. Více než 800 000 stávajících členů i nových zákazníků se může těšit na ještě výhodnější a přehlednější nakupování. Hlavní novinky programu Můj Globus zahrnují:

  • Moje nejvýhodnější cena – Členové klubu budou mít nárok na speciální nižší ceny vybraných produktů oproti běžným akčním cenám z letáku. Slevy se budou týkat desítek až stovek položek.
  • Moje sbírání odměn – Za dosažení určitého objemu nákupů (např. 1 000 Kč) v daném období zákazník okamžitě získá odměnu k využití. Může jít o extra slevy na určité zboží či služby jako mytí auta nebo konzumace v Restauraci a Café Globus.
  • Moje slevové kupony – Několikrát do měsíce obdrží zákazníci personalizované slevové kupony přizpůsobené jejich obvyklému nákupnímu chování. Kupony půjde jednoduše aktivovat přes aplikaci, web nebo nově i na kioscích přímo v prodejně.

Inovovaný věrnostní systém bude úzce propojen s mobilní aplikací Můj Globus, která umožní pohodlné uplatnění všech výhod. Členové programu dostanou také novou klubovou kartu s modernějším vzhledem. Nasbírané body zůstávají zákazníkům v plné výši zachovány.

BILLA klub nabízí více slev a bodů i vylepšenou aplikaci

Také síť supermarketů BILLA představila inovovanou podobu svého věrnostního BILLA klubu. Členové získali pestřejší paletu výhod, slev a odměn za nákupy.

Novinky BILLA klubu v kostce:

  • Širší nabídka slev a odměn – Zákazníci mohou čerpat více slevových akcí na produkty, využívat výhodnějších cen či speciální nabídky od partnerů BILLY.
  • Více možností, jak získat body – Vedle standardního sbírání bodů za nákupy v prodejnách a na e-shopu přibyly i jednorázové akce (např. v době narozenin zákazníka) nebo sezónní bonusové příležitosti na Valentýna, MDŽ apod.
  • Prodloužená platnost nasbíraných bodů – Body lze uplatnit po delší časové období.
  • Vylepšená aplikace – Přehledná správa bodů, digitální karta, aktuální letáky a akce, seznam prodejen i tvorba nákupních seznamů, to vše nabízí inovovaná aplikace BILLA. Exkluzivně v ní členům klubu chodí i speciální odměny za věrnost.
  • Nový vizuální styl – BILLA klub dostal také modernější grafický kabát v čerstvých zeleno-žlutých barvách, který oživuje všechny komunikační kanály.

Registrace do klubu je možná jednoduše přes aplikaci, webový formulář nebo na prodejně. Veškeré podmínky jsou dostupné na webu Billa.cz.

Samo451 / Shutterstock.com

KiK spouští věrnostní klub myKiK s atraktivními slevami

Diskontní prodejce KiK působící v ČR již 16 let oznámil start věrnostního programu myKiK. Po vstupu do něj čekají na zákazníky zajímavé slevy a bonusy:

  • 20% sleva za každý 5. nákup – Při každém pátém nákupu obdrží zákazník poukázku se slevou 20 % na jeden produkt.
  • 15% slevy na vybrané zboží každý měsíc – Členové klubu budou moci po celý měsíc nakupovat určité produkty o 15 % výhodněji.
  • Jednodušší vracení zboží – Držitelé karty myKiK si nyní mohou vyměňovat zboží bez nutnosti předkládat účtenku.
  • Rezervace zboží na prodejně – Zajímavé produkty půjde snadno zarezervovat k vyzvednutí.
  • Speciální narozeninová překvapení – Po zadání data narození může zákazník očekávat dárky k narozeninám.
  • Možnost účasti v soutěžích a hrách – Členství v klubu umožní zapojit se do různých soutěží o ceny.

Registrovat se do myKiK lze buď pomocí fyzické zákaznické karty přímo na prodejně, nebo skrze mobilní aplikaci pro Android a iOS. Věrnostní program již úspěšně funguje v několika evropských zemích a těší se vysoké oblibě zákazníků. KiK věří, že i čeští spotřebitelé uvítají atraktivní odměny a slevy v době vysoké inflace.

Zdroj: Weby obchodů, Kupi