Pokud máte rádi Kinder pingui, máme pro vás kreativní výzvu – připravte si domácí verzi oblíbené Kinder pochoutky. Sice nebude vypadat úplně jako z obchodu, ale chutnat bude ještě líp. Stačí vám jen plát kakaového těsta a lahodný mléčný krém. Jednoduché, rychlé a fantastické. Děti si ho zamilují. Tak si ho pojďme upéct!
Oblíbené sladkosti od Kinder jsou tady s námi již od roku 1968. Tenkrát v italském městě Alba napadlo Michela Ferrera vyrábět sladkosti pro děti s lahodnou mléčnou náplní, které se záhy staly oblíbenými po celém světe. K legendárním Kinder čokoládám začaly postupně přibývat další výrobky – Kinder vajíčka, Kinder mléčný řez nebo Kinder Bueno.
Kinder pingui je dalším z řady oblíbených produktů. Mléčný řez v čokoládě vznikl z myšlenky připravit dětem chlazenou alternativu ke zmrzlinám. Pokud vašim dětem chutná, zkuste je překvapit a udělat jim domácí verzi Kinder pingui. Je to překvapivě jednoduché a zvládnete ho levou zadní. Určitě si s dětmi pochutnáte!
Kinder mléčný řez milují děti i dospělí. Chcete-li si tuto piškotovou pochoutku s mléčným krémem vychutnat ve větším množství a levněji než z obchodu, upečte si mléčný řez doma. Máme pro vás tip na recept, který v pohodě zvládne i začátečník.
Máte rádi tvarohové dezerty? V tom případě vyzkoušejte náš recept na tvarohové řezy s názvem Slzy anděla. Dezert díky vysráženým krystalkům karamelu vypadá naprosto kouzelně a navíc i skvěle chutná. Příprava vám zabere více času, ale není nijak složitá. Zaručujeme, že se po nich jen zapráší.
Náplň
Zdroj: Kupi, Kinder